Gigi Becali şi-a dublat averea. „Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea”. Afacerea uimitoare pe care a reuşit-o

Gigi Becali este unul dintre oamenii de afaceri care se pot considera norocoşi. Şeful FCSB susţine că în timpul pan.de.miei multe dintre terenurile sale şi-au dublat valoarea.

Becali a declarat că a încasat chiar şi 11 milioane de euro bani cash! Milionarul din Pipera spune că pan.de.mia l-a ajutat, dar precizează că secretul este să „administrezi bine”.

”Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea, a fost chiar și mai bine de cinci ori. Păi cum așa? S-au dublat prețurile la terenuri. Și am vândut în pan.de.mie terenuri la dublu preț decât era înainte de pan.de.mie. Am vândut în pan.de.mie, am luat 11 milioane (n.r. – euro) bani cash.

Omul nu ține cont de pan.de.mie, omul dă când vrea el și cât vrea el. Toată averea, împlinirea asta toată e a Domnului, toate bogățiile. Și el mi-a dat mie și a zis bă, îți dau ție să administrezi. Dacă nu administrezi bine, vai de capul tău”, a spus Gigi Becali la Antena 3, citat de playtech.ro.

Becali şi-a permis să ajute chiar şi copiii din Africa. Omul de afaceri spune că trimite bani de peste 6 ani, pentru a ridica şcoli, biserici şi spitale. Peste 2.000 de copii ar beneficia de ajutorul său. Drept răsplată, unii dintre ei au învâţat imnul României.

„Asta a fost ideea lor, au învățat imnul (n.r. României). Sunt mai multe acțiuni acolo, slujbe, botezuri. Am trimis acolo inginer, arhitect, pictori. De vreo 6-7 ani se lucrează acolo. Este o misiune creștină. Nu am întâmpinat nicio piedică. Chiar am avut foarte multe facilități, chiar și la vamă, că am trimis foarte multe utilaje.

Interesul meu este numai unul singur: îl vreau pe Hristos și vreau să fiu cu Hristos. Și dacă vrei să fii cu Hristos, trebuie să faci binele și ca să faci binele, trebuie să vezi că oamenii mor de foame și de sete acolo și tu aici ai bogății.

Și oameni care au două mâini și două picioare ca tine, simțuri și discernământ, exact ca tine numai că au piele neagră, nu e mare diferență, ei mor de foame și de sete. Tu dacă ești indiferent, nu mai ești cu Hristos, ești cu dr.acii pe lumea cealaltă”, a mai spus Gigi Becali pentru aceeaşi sursă.