Anda Adam, apariție de senzație într-o emisiune TV! A facut un pas si i s-a vazut absolut tot

Anda Adam a lasat orice inhibitie la o parte si a reusit sa amuteasca toata echipa de filmare pentru promo-ul sezonului 7 Bravo, ai stil!

Anda Adam nu isi dezamageste publicul atunci cand isi face aparitia undeva, mai ales la Bravo, ai stil! sezonul 7. Cantareata a avut la filmarile pentru promo un outfit care a taiat respiratia tuturor celor prezenti.
Raluca Badulescu cat si Ilinca Vandici nu au mai putut scoate un cuvant cand au vazut-o. Mai mult, juratul parea depasit de toata situatia si a recunoscut ca: „Bai, nu ma mai incadrati pe mine ca ma simt ultima baba…”

Anda Adam a reusit sa ii surprinda pe jurati inca din prima editie Bravo, ai stil! sezonul 7 cu tinuta pe care a purtat-o.
Tot Raluca a fost cea care a remarcat ca artista s-a straduit foarte mult, avand o tinuta all black care i-a pus in evidenta corpul.

In prima editie „Bravo, ai stil! 2021 sezonul 7, Anda Adam a purtat o tinuta all black din materiale fluide. Cantareata a motivat faptul ca merge la cea mai in voga cafenea care tocmai s-a deschis in Mamaia. Raluca Badulescu a fost primul jurat care i-a comentat tinuta.

Juratul a spus ca toate piesele ii sunt cunoscute si mai ales geanta, iar tot mixul este unul de departe foarte reusit. „Tinuta pe care ai abordat-o este total neasteptata. Ai vrut sa ne surprinzi cu prima aparitie. Ma asteptam la un decolteu, un decupat. Eu stiu toate piesele, ti s epotrivesc, iti vin bine.

Maurice Munteanu: „Accesorizarea lipseste, dar nu e grav. As fi pus o cruce ca sa se vada ca vii de la Arsenie Boca, dar pe total imi place tinuta.”

Tibi Clenci, noul jurat al celui de-al 7 lea sezon Bravo, ai stil! a apreciat in primul rand materialele pieselor vestimentare purtate de Anda: „Pana si poseta pare dintr-o impletitura din fibra naturala.

Nu ai nimic cambrat sa iti vad talia, dar arata totul foarte bine. Nu uitati sa va jucati cu haina, cu styling-ul. Styling-ul este second skin. Tibi a apreciat defilarea Andei care a pasit foarte increzatoare pe podium.”