Adela Popescu, mărturisire uimitoare: „Nu vreau să iau secretul în mormânt. Eu am o fată”

Adela Popescu a dezvăluit că are o fată, dar nu cum credeam noi

În timpul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Adela Popescu a făcut o dezvăluire inedită care i-a surprins pe toți cei prezenți. Prezentatoarea TV a vorbit despre faptul că are o fată, uimindu-i pe telespectatori care credeau că Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, au doar băieți. Cu toate acestea, nu este vorba despre o fiică născută din relația sa cu Vâlcan, ci despre Jennifer Dumitrașcu, tânăra actriță care a interpretat rolul fiicei sale în serialul „Îngerașii”.

Jennifer Dumitrașcu, cunoscută acum sub numele de Jennifer 911, a devenit o domnișoară în toată regula și este mult mai orientată spre muzică decât spre actorie. Serialul „Îngerașii”, în care Jennifer a interpretat rolul Carinei, a fost una dintre cele mai urmărite producții de la Acasă TV.

Momentele dificile prin care a trecut Adela Popescu

Deși Adela Popescu este acum una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România și are o frumoasă familie împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, aceasta a trecut prin momente dificile la începutul carierei sale. Adela a dezvăluit că, din cauza programului încărcat și a lipsei de odihnă, a început să aibă atacuri de panică.

„Am descoperit, în timp că de fapt erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine”, a mărturisit Adela într-un interviu.