Proiecte de case cu garaj. Trei exemple deosebite

Prima casa are un design foarte modern si se bucura de o luminozitate crescuta, atat camera de zi, cat si dormitoarele avand usi vitrate cu iesire in spate. Casa are o suprafata utila de 117 metri patrati si poate fi construita la cheie pentru 59.000 de euro. Pe partea cu garajul, casa cuprinde spatiul tehnic, doua bai si doua dormitoare, iar alaturi, de cealalta parte a unui hol, se afla bucataria inchisa, cu camara, si camera de zi.

A doua casa este una moderna, garajul si camera tehnica alaturata alcatuind un volum distinct, imbracat in lemn. Pentru terasa este propusa o amenajare foarte placuta, cu o copertina de tip pergola. Suprafata utila a casei este de 187 mp, iar constructia la cheie este estimata la 87.000 euro. In fata sunt mai multe intrari: una direct in bucatarie si intrarile in vestibul de afara si din garaj, prin camera tehnica. La parter mai sunt o mica baie si camera de zi cu iesire pe terasa neacoperita din spate. La mansarda sunt 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial cu dressing si iesire pe terasa, si o baie.

Al treilea exemplu este o casa cu o arhitectura traditionala, dar eleganta in acelasi timp. Are ferestre mari, impartite in ochiuri, acoperis in patru ape decorat cu o mica lucarna in fata si o terasa cu semineu in spate. Amprenta la sol a acestei case este de 115 mp, iar costul realizarii la cheie este estimat la 57.000 de euro. In centru se afla locul de luat masa, chiar in dreptul semineului interior, aflat spate-n spate cu cel de pe terasa. Alaturi se afla, pe de-o parte, camera de zi si bucataria deschisa, cu camara si bar, iar de cealalta parte un mic hol cu intrarile in dormitor si baie. In camera tehnica, alaturata baii, se intra din garaj. La mansarda sunt trei dormitoare si o baie mare cu dressing.