Proiecte de case cu terasa: locuinte cu design deosebit

Primul model are un design foarte modern si foarte comod. Are garaj dublu si un salon in aer liber in toata regula, in spate. Suprafata sa utila este de 201 de metri patrati, iar pretul constructiei la cheie este de 90.000 de euro. Are patru dormitoare, grupate in jurul unei bai, baie de serviciu, spatii tehnice si de depozitare, bucatarie deschisa cu bar si camara si o camera de zi imensa ce include si locul de luat masa. Aceasta are peretele din spate aproape in intregime vitrat, cu iesire pe terasa. Totodata, din toate dormitoarele se poate iesi direct afara.

Urmatorul exemplu este o casa cu mansarda, cu terasa intinsa pe nu mai putin de trei laturi, partial acoperita cu pergola. Are o suprafata construita de 165 mp si una utila de 131 mp. La parter are pe de-o parte, camera tehnica, o baie si o camera ce poate servi drept birou, cu iesire pe terasa, iar de cealalta parte, salonul cu bucatarie deschisa in capat si iesiri pe terasa pe doua laturi. La mansarda sunt trei dormitoare si inca o baie.

Al treilea model este o casa pe doua niveluri, cu un aspect foarte modern. In prelungirea garajului si a unei parti din camera de zi se afla terasa acoperita cu semineu. Suprafata utila a casei este de 195 mp, iar pretul constructiei este de 93.000 de euro. Aproape de intrare se afla o camera ce poate fi folosita drept birou si bucataria, apoi o mica baie si camera de zi, cu geamuri mari pe colt, unde da in terasa. La mansarda sunt patru dormitoare si o baie, doua dintre ele avand iesire pe micul balcon din spate.

Sursa: casepractice.ro