Scene groaznice in penitenciarul unde este inchisa Elena Udrea

Scene infioratoare in penitenciarul unde este inchisa Elena Udrea: A vrut sa iasa afara, in curte, si… ​
„A fost groaznic, sangele curgea pe podea” Ce a pățit femeia:

Elena Udrea, scene infioratoare in penitenciarul unde este inchisa. Vezi ce s-a intamplat acolo.

O detinuta a penitenciarului „El Buen Pastor”, condamnata la inchisoare dupa ce si-a ucis sotul cu o dalta de spart gheata, le-a dat, din spatele gratiilor, un interviu cutremurator reporterilor unui post de televiziune.

Acum ceva timp, femeia a povestit ca inchisoarea unde se afla in prezent si Elena Udrea este supraaglomerata, multe dintre detinutele de acolo fiind silite sa doarma pe jos, in bai mizerabile.

Mai mult decat atat, aceasta a declarat ca gaseste frecvent gandaci si viermi in mancare si ca in penitenciar nu exista suficient personal medical desi majoritatea celor care-si ispasesc pedepsele sunt grav bolnave.

In plus, conform spuselor aceleiasi femei, in penitenciar ar avea loc foarte des episoade cu violente crunte, detinutele „calcandu-se in picioare” una pe cealalta.

Elena Udrea, scene infioratoare in penitenciarul unde este inchisa. „A fost groaznic”
O tanara condamnata la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri a devoalat o modalitate barbara prin care detinutele le conving pe femeile gardian sa le lase in curte.

Din pacate acesta este un gest socant de disperare intalnit frecvent in penitenciarul „El buen pastor”.

„O femeie a luat un obiect taios si a amenintat ca-si taie venele daca nu este lasata sa mearga in curte. Si chiar a trecut la fapte…A fost groaznic. A inceput sa se taie si sangele curgea pe podea. Am crezut ca lesin. A facut asta doar ca sa ia o gura de aer proaspat. Pur si simplu te distruge captivitate. Acesta nu a fost un caz izolat. Mi-au spus colegele mele de celula ca asta se intampla des aici”, i-a declarat tanara unei jurnaliste care a facut un reportaj in interiorul penitenciarului „El buen pastor”.