Cum arată noua casă a Adelinei Pestrițu

Fosta asistentă de televiziune Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă alături de soțul ei, Virgil Șteblea, și fiica lor, Zenaida. Noua locuință a vedetei este impresionantă, luxul fiind la el acasă.

Adelina Pestrițu are o bucătărie ultra-dotată și un dormitor extrem de elegant, unde a ales mobilier de culoare neagră.

Însă, de departe, cel mai impresionant esste dressing-ul vedetei. Este vorba despre o cameră imensă, în care Adelina Pestrițu a făcut loc pentru toată garderoba sa bogată.

 

View this post on Instagram

 

Bine ai venit in dressing-ul meu. 💃🏻 #wardrobe

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Ce spune Adelina Pestrițu despre noua ei casă
„Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuința n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușa. În persoană. Și a fost și al naibii de decis.

Astfel am fost “obligați” practic s-o luăm din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuința. De dată această o casă pe pământ așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formulă actuală, poate…

În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era “full options” evident că nici eu n-am făcut excepție de la regulă și am intervenit cu “mici modificări”.

Atât de mici încât am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni. Am decis să facem totul că la carte. Cu arhitect, schițe, desene tehnice, proiecte 3D, echipe bune de muncitori și materiale de calitate. De dată asta am hotărât că lucrurile să fie puse într-o altă lumina unde calitatea, profesionalismul și elegantă să primeze”, povestea vedeta pe blogul său.