Cum arăta vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Vila cu 15 camere, piscină, ponton şi plină de opere de artă, inclusiv statuia Echilibru a lui Sabin Bălaşa, fusese pusă la vânzare pentru suma de 4 milioane de euro.

Irinel Columbeanu este urmărit de ghinion, se pare că vila din Izvorani a luat f.0c. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri. Au trecut mai mult de 24 de ore de când f.0cul a izbucnit şi vila a continuat să ard.@. Ba mai mult, acoperișul s-a prăbușit cu totul, iar întreaga construcție de 4 milioane de euro a fost distrusă.

Vila a devenit o ruină după un inc.endiu puternic pe care pompierii s-au chinuit ore întregi să-l stingă. Recent, casa cu 15 camere, piscină, ponton şi plină de opere de artă, inclusiv statuia Echilibru a lui Sabin Bălaşa, fusese pusă la vânzare pentru suma de 4 milioane de euro.

Autoritățile nu au reușit să afle de la ce a izbucnit f.0cul. Cert este că a pornit de la subsol şi a mistuit totul. Fostul om de afaceri când a auzit vestea tragică a declarat că nu are nimic de comentat. Dacă în trecut Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 150 de milioane de dolari.. azi, îl regăsim într-un apartament cu 2 camere din cartierul Colentina şi conduce o maşină cumpărată la mâna a doua.

„Da, nu mai am nimic de comentat”, a spus fostul afacerist.

După ce fostul afacerist a pierdut toate afacerile și vila în care locuia, a decis să-și trimită fiica la mama ei, în America. În prezent, Monica Gabor locuieşte într-o vilă din Malibu împreună cu noul ei soţ, un om de afaceri chinez. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este profesoară de engleză la o şcoală din cartierul exclusivist Beverly Hills.