Ieri, o tragedie inlacrima toata Romania. Cinci oameni si-au pierdut viata, printre ei si George. Avea 34 de ani si o viata frumoasa inainte

O tragedie uriașă a avut loc pe data de 19 septembrie, pe A1, unde două tiruri au strivit un microbuz cu muncitori. Din păcate, toate persoanele aflate în mașina respectivă s-au stins pe loc, neavând nicio șansă. Au ieșit la iveală detalii despre șoferul care ar fi trebuit să ducă mai mulți muncitori la Băneasa.

Un accident teribil a dat peste cap ieri o țară întreagă, iar familiile persoanelor decedate nu își găsesc cuvintele în acest moment. În microbuzul cu pasageri se aflau cinci persoane care nu au mai ajuns acasă la familiile lor, printre care se numără și George, șoferul de 34 de ani.

El este George, șoferul care a murit în accidentul de pe A1

Ieri viața lui George Iulian Badoi a fost curmată de un accident teribil. Deși era un șofer cu multă experiență, impactul la care a fost supus i-a fost fatal. Două tiruri l-au prins din față și din spate, motiv pentru care l-au strivit. Bărbatul era din Babana, județul Argeș, precum și restul oamenilor pe care îi transporta și urma să ajungă în Băneasa, unde se construiește un simulator la o școală de zbor.

Cunoscuții lui George sunt în stare de șoc în acest moment și nu reușesc să înțeleagă ce s-a întâmplat cu el. Un apropiat al șoferului susține că acesta avea chiar și planuri de nuntă pentru anul următor împreună cu femeia pe care o iubea. Din păcate, viața sa a fost curmată mult prea repede.

„Foarte cuminte, un băiat de nota 20. Ajuta pe oricine, la orice moment. Nu pot să zic nimic, sunt terminat, terminat… La anul avea nuntă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Gigel Enache, prietenul lui George.„

„Nu pot să mă uit nici măcar la poze. Aseară m-a sunat domn’ director să nu mă duc, că am altă problemă aici”, a declarat cel care ar fi trebuit să fie șofer în locul lui George ieri.

Salvatorii au rămas șocați când au văzut scena accidentului

Imaginile cu accidentul de pe A1 au fost surprinse de camera de bord a unui vehicul care se deplasa pe sensul opus. Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au rămas șocați de ceea ce au văzut. Au avut nevoie de zeci de minute pentru a determina câte victime au fost, de fapt, în microbuzul care se deplasa către București.

Șoferul vinovat a fost testat pentru alcool și droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Poliția efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În spatele microbuzului se mai afla o mașină care a fost aruncată de tirul din spate pe banda de urgență. Șoferul se află în afara oricărui pericol, fiind transportat de un elicopter SMURD la spital.