Scandal dupa nunta lui Alin Oprea. Cum a reusit sa supere artistii care venisera sa cante.

Daniela Gyorfi a avut parte de un șoc în momentul în care a ajuns la nunta lui Alin Oprea, unde ar fi trebuit să aibă un moment muzical de toată frumusețea. Din păcate, artista nu a mai avut ocazia să se bucure de o astfel de ocazie, ceea ce a determinat-o să explodeze pe loc.

În cel mai recent interviu acordat, Daniela a menționat faptul că știa de nunta colegului său de breaslă de multă vreme, însă avea foarte multe concerte programate și nu știa dacă va putea ajunge. Chiar și așa, după lungi concerte prin toată țara, femeia a reușit să apară la nuntă, dar nu a apucat să cânte, ceea ce a dezamăgit-o profund.

De ce nu a mai cântat Daniela Gyorfi la nunta lui Alin Oprea

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Daniela a explicat pe larg ce s-a întâmplat, de fapt. Se pare că programul pe care mirii îl organizaseră s-a decalat destul de mult, motiv pentru care nu au mai apucat să cânte foarte mulți invitați, printre care s-au numărat Daniela Gyorfi și Maria Dragomiroiu. Supărarea mare a artistei este că nu a putut să își onoreze promisiunea și nici nu a avut ocazia să meargă la un alt eveniment.

„Eu nu mă dusesem acolo ca mesean. Am așteptat ore întregi să cânt! Nu au apucat mai mulți să cânte, nu doar eu. Nici nașa Maria Dragomiroiu nu a cântat. Eu am venit special de la un spectacol de la Odobești. Eu nu m-am dus ca mesean, mă dusesem doar ca să cânt. Probabil că s-a decalat programul, nu știu ce s-a întâmplat!

Noi am venit de la cântări, eu am venit cu Cristi Dules și tot am așteptat până pe la 4-5 să cântam! Am stat cât am stat. Nu ai cum să stai la 30 de artiști să cânți. Nu m-am distrat, ce să mă distrez?! Noi am ajuns undeva la ora 1 noaptea.

A vorbit George cu Axinte: du-te să montezi sa cânte Daniela! Dar, era coadă la cântat! Nu era să mă bag în față! S-a întârziat, au cântat niște baritoni. Au venit foarte mulți artiști că Alin e colegul nostru. Eu am venit special pentru el ca să cânt, nu am vrut să stau la masă. Noi în weekend avem evenimente”, a declarat Daniela Gyorfi în emisiunea lui Dan Capatos.

Cum a reacționat Medana după nuntă

După nuntă, actuala soție a lui Alin Oprea a ținut să facă o serie de declarații despre evenimentul frumos pe care l-a trăit. Se pare că Medana a ales să își lanseze volumul de poezii de dragoste în timpul nunții, motiv pentru care tot programul a fost dat peste cap.

„Artiștii au fost foarte mulți, așa de mulți că unii nu au mai apucat să cânte, din păcate! Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă. Țin să le mulțumesc din tot sufletul și să-i asigur de toată iubirea și recunoștința mea. Oamenii aceștia au găsit soluții, nu scuze ca alții, deși aveau motive bine întemeiate pentru care să nu vină.
După vals, a avut loc lansarea primului meu volum de poezii. Nu am vrut o nuntă clasică, tradițională. Eu nu a vrut să fiu furată timp de 30-40 de minute. Am preferat să lansez cartea pe care am oferit-o cadou la plecare invitaților”, a declarat Medana pentru Click!.