„Am ales să-mi văd de drum. Nu e comod să te simți înșelată”. Andreea Marin, dezvăluiri fără perdea despre infidelitate, după cinci ani de relație cu Adrian Brîncoveanu

De mai mult de cinci ani de zile, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu.

Chiar dacă acum este foarte fericită și împlinită, vedeta nu a avut mereu noroc în dragoste. În trecut, aceasta a fost înșelată de unul dintre cei trei foști soți ai săi.

Mai fericită și mai îndrăgostită ca niciodată, Andreea Marin trăiește și iubește din plin.

Asta nu înseamnă însă că, în trecut, nu a avut parte de momente mai mult decât neplăcute în relațiile anterioare

Chiar dacă arată foarte bine și este o adevărată doamnă, „Zâna Surprizelor” a simțit pe pielea sa cât de mult doare infidelitatea. Cu ceva timp în urmă, fosta prezentatoare TV a mărturisit că a fost înșelată de către Ștefan Bănică Jr. în perioada în care aceștia erau soț și soție.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine.

Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin.
La fel de fermă este și acum. Chiar dacă nu se pune problema de o astfel de neplăcere în actuala sa relație, vedeta spune că nu ar accepta nici acum să fie înșelată.

Mai mult decât atât, aceasta crede cu tărie că dacă există respect între doi parteneri, infidelitatea nu are cum să apară în cuplu. De asemenea, dacă unul dintre parteneri alege să calce strâmb înseamnă că nu are sentimente atât de puternice pentru celălalt.

Vedeta le îndeamnă pe femei să impună anumite limite și, chiar dacă anumite persoane aleg să ierte și să treacă peste infidelitate, Zâna spune că ea nu ar putea să facă niciodată acest lucru.

„Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta(înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii prezentată de Cristina Șișcanu.