Margherita de la Clejani a semnat contractul cu Antena 1! La ce emisiune o veți vedea în curând pe fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani

Nu doar Fulgy atrage atenția prin aparițiile sale pe rețelele sociale, dar și sora lui, Margherita de la Clejani. Aceasta este una dintre concurentele de la „Splash! Vedete la apă!’, emisiune care va fi difuzată pe Antena 1. În timp ce se afla la filmări, Margherita a publicat o serie de fotografii de senzație, în care apare în sâ.nii goi.

Credeați că doar Fulgy atrage atenția prin aparițiile sale? Ei bine, aflați că nici Margherita de la Clejani, sora acestuia, nu este mai prejos. Aceasta este una dintre concurentele care participă la „Splash! Vedete la apă!’, emisiune care revine la Antena 1, din toamnă.

Filmările au loc la bazinul olimpic de la Bacău, iar fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a publicat primele imagini de la acolo. Margherita de la Clejani se atrenează din greu pentru a face față săriturilor dificile din concurs. În plus, nici ținutele ei nu sunt de neglijat, aceasta alegând să poarte costume de baie care lasă aproape tot la vedere. Ba chiar, unul dintre costumele de baie nu-i acopereau deloc sâ.nii.

Cu siguranță, Margherita de la Clejani este o apariție oriunde ar merge, așa că emisiunea „Splash! Vedete la apă!’ nu este o excepție, ea alegând să poarte cele mai inedite costume de baie. Fiica Clejanilor se bucură de un număr impresionant de urmăritori pe Instagram, așa că nu ezită să-i țină la curent pe internauți cu activitățile sale. Drept urmare, în mai multe imagini de la filmările pentru emisiunea care va fi difuzată din toamnă, Margherita a vrut să le arate fanilor ei cât de mult se distrează ea.

Ei bine, cert este că Margheritei îi place să fie în centrul atenției, așa că unul dintre costumele de baie pe care le-a purtat au uimit pe toată lumea. Costumul respectiv era foarte decupat în față, neacoperind sâ.nii sub nicio formă. Totuși, fiica Clejanilor și-a acoperit sfâr.curile cu plasturi.

În imaginile publicate de Margherita de la Clejani pe Instagram mai apar și alte vedete precum fostul fotbalist Cristian Pulhac, Fachiru de la Periș, fost concurent la „Românii au Talent’, și Radu Itu, un tânăr care face pălării.

Cei care fac parte din juriul „Splash! Vedete la apă’ sunt Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova Ba chiar, solistul Jean de la Craiova este fost concurent în cadrul show-ului de la Antena 1. În ceea ce privește prezentatorii emisiunii, aceștia sunt Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor, iar coprezentatori sunt Paula Chirilă și Romică Țociu. Formatul emisiunii este următorul: săptămânal, concurenții se vor antrena alături de sportivi și instructori iscusiți, pentru a-și învinge temerile.