Ce mesaj a transmis Valentina Pelinel acum, după nunta cu Borcea. Un detaliu neștiut a ieşit la iveală:

Cristi Borcea (48 de ani), fostul președinte executiv dar și finanțator al lui Dinamo, s-a căsătorit duminică, la Budapesta, pentru a treia oară! De data aceasta, Valentina Pelinel (37 de ani) a devenit aleasa inimii sale, cu care are deja un copil Milan-Cristian, născut în 2016. Cei doi vor deveni în scurt timp din nou părinți, Pelinel fiind însărcinată cu gemene, ambele sarcini concepute pe vremea când Borcea era în detenţie, condamnat în ”Dosarul Transferurilor”.

Fostul oficial din Liga 1, eliberat în urmă cu două luni, era căsătorit civil cu Pelinel încă din data de 12 septembrie, cununie oficiată în orașul Voluntari, într-o discreție totală. La câteva ore după nuntă, doamna Borcea a publicat două fotografii pe pagina de Facebook însoţite de un mesaj de dragoste pentru noul soţ. Astfel, Pelinel a marcat imaginile cu Cristi Borcea cu mai multe inimioare roşii. De asemenea, noua doamnă Borcea a avut două rochii de mireasă. Una pentru cununia religioasă, unde naşi au fost Marius Vizer şi Irina Nicolae, şi a doua pentru petrecere, unde a încins ringul de dans alături de Borcea.

Restaurantul Gundel a fost înfiinţat în 1894 şi a fost apreciat drept unul dintre cele mai importante puncte de atracţie ale Budapestei. Era considerat atât de celebru încât, în 1939, în New York Times se scria că sporeşte reputaţia Ungariei mai mult decât ar face-o o mulţime de broşuri turistice. Naţionalizat de comunişti după al Doilea Război Mondial, Gundel Restaurant a revenit în circuitul privat în 2004, atunci când a fost cumpărat de doi afacerişti americani.

Mulţi oameni celebri au luat masa acolo, inclusiv regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Papa Ioan Paul al II-lea, regele Juan Carlos al Spaniei, regina Beatrix a Olandei şi președintele american George Bush. Tot aici au mai mâncat secretarul general al ONU, președintele Italiei, președintele Austriei, președintele Poloniei, Michael Schumacher şi Sir Alex Ferguson.

Borcea are 7 copii făcuți cu 4 femei, dar în curând va crește numele urmașilor la 9! El a mai fost căsătorit de două ori până acum. Cu Mihaela, prima soție, fostul acționar de la Dinamo are 3 copii (pe Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican a rezultat doi copii (Alexandru și Gloria). În urma relației cu avocata Simona Voiculescu are o fetiță, Carolyn, iar Valentina Pelinel i-a dăruit deja un băiețel, micuțul Milan-Cristian, şi e însărcinată cu gemene.

sursa: digisport.ro