Oana Roman și Marius Elisei, prima poză împreună după divorț

Se anunță o împăcare? Oana Roman continuă să-și surprindă urmăritorii. Vedeta a publicat prima fotografie în care apare cu Marius Elisei, la câteva luni după ce au divorțat și la câteva zile după ce acesta a anunțat că vrea să se împace cu Oana.

Oana Roman a postat prima fotografie în care apare alături de Marius Elisei, la câteva luni după ce au divorțat. Vedeta a dezvăluit fanilor de pe Instagram că cei doi au fost cu fetița la locul ei preferat de joacă.

Deși au divorțat de câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei continuă să comunice și să petreacă timp împreună de dragul fetiței lor, Isabela. Ce a atras atenția fanilor după ce Oana a postat fotografia, este faptul că ea și Marius Elisei stau foarte apropiați.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu câteva luni, dar asta nu îi face să nu se mai afișeze împreună. De dragul fetiței lor, cei doi continuă să facă activități în familie. Oana Roman a postat prima fotografie, după divorț, în care apare împreună cu Marius Elisei. Fanii nu au stat pe gânduri și au început să intre la bănuieli când au văzut cât de apropiați stau unul de celălalt.

Vedeta a transmis că ea împreună cu fostul soț și Isabela au fost la un eveniment, în parc, mărturisind că le-a făcut plăcere să petreacă timp în formulă completă. Oana a mai spus și că cea mică a fost fericită să aibă aproape ambii părinți.

„Ieri am fost în formula completă la evenimentul de la Herăstrău. Isa a fost foarte fericită să ne aibă împreună lângă ea, mai ales că este locul ei preferat de joacă!@eliseimarius’, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Marius Elisei a declarat recent că el și-ar dori o împăcare cu Oana Roman. Bărbatul a afirmat că îi trimite flori o dată la două-trei zile și că încă mai are sentimente de iubire față de ea.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte’, a spus Marius Elisei.

Deși spune că își dorește să se împace cu Oana, Marius a afirmat că nu ar vrea să mai ajungă în fața altarului pentru că, după spusele lui, ei încă sunt căsătoriți în fața lui Dumnezeu și așa vor rămâne mereu. În schimb, Marius Elisei spune că Oana, cel puțin momentan, nu își dorește o împăcare și crede că are nevoie de mai mult timp de gândire.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită)’.

„Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema’, a mai spus Marius Elisei.