Aroganta suprema! Ce a facut Mihaela Borcea la o zi de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel:

La doar o zi de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, Mihaela Borcea a plecat intr-o vacanta de lux cu iubitul sau, Sorin Rap.

Fosta sotie a omului de afaceri a facut publice mai multe imagini din vacanta petrecuta alaturi de iubit.

„Paradisul meu!! Iubesc lucrurile simple,cât mai aproape de natură!! Luxul reprezintă simplitate într-un cadru natural de vis, acolo unde te desprinzi de tot şi îţi regăseşti propriul EU!!”, a scris Mihaela Borcea pe contul personal de socializare, la o zi de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea a avut o reactie surprinzatoare in ziua nuntii fostului sot cu Valentina Pelinel! Ce a spus afacerista

Mutarea afaceristului in viata personala nu a surprins insa prea mult, date fiind lucrurile petrecute de cand el a iesit din inchisoare in urma cu trei luni. Valentina era gravida, primise inelul de logodna, doar o ceremonie in fata Ofiterului Starii Civile mai lipsea.

Pe de alta parte, desi totul s-a dorit a fi secret, Mihaela Borcea a avut o reactie surprinzatoare in ziua nuntii fostului ei sot cu Valentina Pelinel! Afacerista parea ca stie de eveniment, drept dovada, si-a postat pe adresa de facebook spectacolul „Rasul”, ce ar urma sa se tina la ballroom-ul familiei un curand. „Rasul este cel mai bun medicament”, a specificat femeia, ceea ce i-a determinat pe internauti cateva ore mai tarziu sa interpreteze in fel si chip mesajul.