Cu cine a vorbit ultima oară la telefon Adela:

Cu cine a vorbit ultima oara la telefon Adela, polițista care s-a sin.ucis în gara din Strehaia. Tânăra s-a îndreptat spre baie și s-a împu.șcat, imediat după ce conversația s-a încheiat. Șeful tinerei susține că înainte de a vorbi la telefon, aceasta avea o stare bună de spirit.

Cazul Adelei, polițista care s-a sinu.cis în gara din Strehaia, a șocat întreaga țară. Înainte de a se împu.șca, tânăra a vorbit la telefon cu soțul ei, iar după ce conversația s-a încheiat, aceasta și-a pus capăt zilelor.

Potrivit primelor detalii, Adela intrat la muncă la ora 8.00, iar șeful ei a anunțat că avea o stare bună de spirit, dar a ieșit din birou să vorbească la telefon cu soțul ei, și el polițist. Tragedia a avut loc imediat după ce conversația s-a încheiat.

Tânăra s-a întreptat spre baia gării din Strehaia, după care s-a împ.ușcat, în momentul în care trecea un tren, potrivit Observatornews.ro. Oamenii legii au intervenit de urgență la fața locului, iar inima Adelei încă bătea în momentul în care medicii au ajuns. Cu toate astea, în drumul spre spital, polițista s-a stins din viață, în ciuda eforurilor de resuscitare care au durat aproximativ 45 de minute.

„A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respiratoriu. Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa. Are plagă de intrare a glo.nţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului”, a transmis medicul de pe ambulanță, potrivit Observatornews.ro

Adela și soțul ei se căsătoriseră în luna septembrie a anului 2020. Cei doi ar fi trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar nimeni nu se aștepta ca povestea lor să se încheie atât de tragic. Din păcate, polițista și-a pus capăt zilelor și nu a mai putut fi salvată.