De necrezut! Ce „specialitate” îi dă Bianca Drăgușanu fiicei ei să mănânce, la doar 5 ani

De când Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, micuța Sofia a rămas să locuiască cu mama ei. Vedeta îi face toate poftele fetiței sale, dar viața de mămică nu este tocmai ușoară.

Bianca Drăgușanu este o mămică extrem de grijulie și atunci când vine vorba despre fetița ei, vedeta este în stare de absolut orice. Joi, vedeta a fost cu Sofia în vizită la una dintre prietenele sale. Aceasta le-a așteptat pe cele două cu o ciorbiță de vită cu sfeclă roșie. Doar că… fetița Biancăi Drăgușanu s-a lăsat cu greu convinsă să mănânce tot din farfurie.

Nu de alta, dar un tort delicios i-a luat ochii Sofiei. Fosta prezentatoare TV i-a promis fiicei sale că dacă va mânca ciorba… atunci va primi desert. Micuța, însă, nu a mai putut de nerăbdare și și-a băgat mâna direct în tort. A fost nevoie de multă muncă de convingere ca să termine farfuria cu ciorbă: ”Tortul îl primim după ciorbiță. Copilule, reziști? Tu reziști! Nu mai vâ.na ca un pisic. Așa a fost înțelegerea. Copilul meu e foarte ascultător și a trecut testul de rezistență. Papă ciorbița și apoi tortul”, spunea Bianca, în timp ce micuța Sofia dădea târcoale desertului delicios.

Bianca Drăgușanu, o mămică grijulie

Din cauza contextului actual în care ne aflăm, în care g.ripa dar și noul coro.navirus sunt aproape peste tot… fosta prezentatoare de la Kanal D este într-o stare permanentă de îngrijorare. Având în vedere că micuța Sofia este extrem de sensibilă, Bianca face tot posibilul ca fetița ei să nu se îmbolnă.vească.

”În perioada asta a anului sunt practic într-o stare de ale.rtă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce! Ce să fac? Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în pace!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.