I-am spus bunicii mele că îmi simt ficatul obosit.

I-am spus bunicii mele că îmi simt ficatul obosit. Ea mi-a recomandat acest remediu și am zis să îl împart cu voi: Iată cum îți cureți, îți detoxifici și îți regenerezi ficatul timp de doar trei zile

Curățarea ficatului este un proces despre care tot mai mult se vorbește în ultimul timp și despre care medicii spun că este foarte important pentru că aduce numai beneficii sănătății noastre!

Este un proces pe care ar trebui să-l facă orice om, cel puțin o dată la câteva luni, pentru că în așa fel înlăturăm toate toxinele din interiorul ficatului nostru!

Există numeroase rețete pentru curățarea ficatului, a intestinelor, iar în acest articol vei găsi un remediu foarte bun, eficient și foarte simplu pentru a realiza acest lucru, fără mari bătăi de cap și într-o formă extrem de rapidă!

Vei avea nevoie de:

– 5 tulpini de țelină (pe care le vei prepara în prealabil la aburi);

– 1,2 litri de apă;

– trei lămâi de mărime medie;

– un pahar plin de frunze de pătrunjel.

În primul rând vei toca extrem de bine frunzele de pătrunjel, apoi vei avea nevoie de un blender, în care va trebui să pui toate ingredientele enumerate mai sus și să va trebui să le mixezi până la omogenizarea acestui amestec fermecător!

Remediul se administrează câte 400 de ml înainte de masă, de 3 ori pe zi. Timp de 72 de ore ficatul tău se va curăța într-un mod ideal și se va regenera! Pentru repetarea procesului se face o pauză timp de o săptămână!

Citeste si: 3 ingrediente simple si ieftine pentru ficat si rinichi sanatosi. Afla reteta aici
Ficat si rinichi sanatosi cu 3 ingrediente simple si ieftine! Daca te supara aceste organe importante, nu le ignora. Adesea preferam sa stam acasa si sa lasam durerile sa ne copleseasca. Dar acum poti sa ai un ficat sau rinichi sanatosi cu 3 ingrediente.

Ficat si rinichi sanatosi cu 3 ingrediente – Indiferent de anotimpul in care te afli, o detoxifiere este buna! Si cel mai bun tonic pentru corpul tau este sfecla rosie. Este o leguma nutritiva si care regleaza digestia in timp ce detoxifica organismul.

Ficat si rinichi sanatosi cu 3 ingrediente

Ingrediente:

• 4 sfecle rosii de marime medie;

• o lingura de sare de Himalaya;

• apa plata;

• un borcan din sticla;

• Optional: putina lamaie, portocala sau ghimbir, in functie de gustul fiecaruia

Ficat si rinichi sanatosi cu 3 ingrediente – preparare

– spala sfecla cu tot cu coaja. tai-o bucati si pune-o intr-un borcan.
– umple borcanul cu apa si lasa loc pentru restul ingredientelor (sare, lamaie, portocala etc).
– acopera borcanul cu un prosop si leaga-l bine. Lasa-l in bucatarie 3-5 zile la temperatura camerei.
– verifica zi de zi borcanul pentru a indeparta spuma formata.
– cand lichidul este rosu intens si face balonase, e bun de consum. Pune un capac si baga borcanul la frigider.

Consuma acest amestec pe stomacul gol, in fiecare dimineata. Ia cate 3-4 linguri pe zi. In 2 saptamani vei observa ca te simti mai bine. Toxinele din ficat si rinichi se vor elimina treptat. Repeta aceasta dieta o data la 6 luni.