Case rustice cu obloane. Farmecul de altădată și confortul de azi

Casele cu obloane au o imagine încântătoare şi, pentru nostalgici, de-a dreptul irezistibilă. O astfel de casă poate avea însă toate dotările şi tot confortul adecvate vieţii moderne, păstrânduşi aerul de locuinţa pe vremuri”. Va prezentăm trei modele de case rustice cu obloane, pe unul, două şi chiar trei niveluri.

Prima este o casă parter, cu o arhitectură simplă şi frumoasă. Lemnul folosit la partea de tâmplărie este în ton cu culoarea acoperişului şi în contrast cu zidăria. În spate este o mică terasăacoperită cu pergola din acelaşi lemn.

Planul este împărţit pe din două între partea de noapte şi cea de zi. În prima se regăsesc trei dormitoare, unul matrimonial şi două mai mici, alături de o baie, în jurul unui mic hol. Încealalată parte se află bucătăria deschisă către camera de zi, cu şemineul între ele, spaţiu tehnic şi o baie de serviciu. Casă are o suprafaţă utilă de 103 metri pătraţi şi un preţ alconstrucţiei la cheie, fără terase, sub 53.000 de euro.

 


Casă cu mansardă
Va prezentăm în continuare o casă cu mansardă, în suprafaţă utilă de 111 mp şi cu un preţ al construcţiei de 84.500 de euro. Designul exterior include mai multe elemente decorative din lemn pe lângă obloane, iar ferestrele şi uşile vitrate ce asigura accesul pe balcon sunt deosebit de elegante

La parter se află numai spaţiile de zi: bucătăria mare, deschisă spre camera de zi, o baie destul de încăpătoare şi camera tehnică.

 

La mansardă sunt trei dormitoare, incluzând unul matrimonial care, alături de unul mai mic, are ieşire pe balcon, şi o baie.

 

Casă cu garaj la subsol
Această locuinţa foarte comodă are o suprafaţă utilă de 116 mp şi subsol cu garaj şi spaţiu tehnic şi de depozitare generos. Preţul construcţiei la cheie este de 55.500 de euro.


În ceea ce priveşte spaţiile de locuit, casă cuprinde trei dormitoare la mansardă, dar şi o camera mai mică în plus la parter, alături de bucătărie, camera de zi şi baie. La mansardă se află o baie mai mare, două dintre dormitoare au ieşire pe balcon, iar celălalt este luminat prin acoperiş.

 

Sursă: casebinefacute.ro