Mama era cu copilul în tren când a văzut un scaun liber pe care stătea poșeta unei doamne. A vrut să se așeze acolo, așa că a întrebat dacă poate să o mute, dar uite ce reacție a avut femeia:

Toate mamele care călătoresc cu copilașul lor știu cât de greu este. Iar când găsesc un loc liber în autobuz, tren sau avion, e ca o binecuvântare că pot, în sfârșit, să stea jos și să se relaxeze.

Mama din imagini a pornit într-o călătorie cu trenul, împreună cu bebelușul ei de câteva luni. Cum toate locurile păreau să fie ocupate, a văzut într-un târziu un scaun pe care o doamnă își ținea poșeta.

A rugat-o să ia poșeta de acolo și a întrebat dacă poate să se așeze împreună cu copilul acolo. Dar ce a urmat este greu de imaginat. Femeia a fost foarte deranjată de rugămintea tinerei mămici și i-a dat cel mai neprietenos răspuns.

„Am întrebat-o frumos dacă își poate lua geanta de pe scaun ca să mă pot așeza și eu cu bebelușul pe care îl țineam în brațe”, a spus mama.

Atunci, femeia mai în vârstă a reacționat : „Trebuie să respecți bătrânii. Oamenii au plătit ca să stea aici”.

Este evident că și mama a plătit bilet întreg pentru acea călătorie, și pentru ea și pentru copilul său.

Femeia mai în vârstă părea să fie foarte deranjată de faptul că mama avea un copil: „Nu vreau un copil care țipă”, a spus ea, pe un ton ridicat.

Imediat, mama i-a dat replica: „El nu țipă și se comportă mai bine decât tine”

Tu cum ai fi reacționat?