Noi detalii în cazul reţinerii Elenei Udrea şi Alinei Bica, în Costa Rica! „Acum sunt la închisoarea de femei El Buen Pastor. Nimeni nu ştie unde este fetiţa Elenei!”

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de poliţia din Costa Rica. Informaţia a fost confirmată de avocatul fostului ministru, Veronel Rădulescu.

Cele două au fost oprite în plină stradă, legitimate şi duse la secţia Interpol.

Cornel Tăbăcaru, un om de afaceri român stabilit în Costa Rica, a declarat la Antena 3, că cele două sunt, la această oră, la închisoare de femei El Buen Pastor.

„Copilul nu este cu Elena. Acum sunt în inchisoarea de femei fără copil. Au fost foarte agitate când au fost încarcerate. Acum s-au mai liniştit. Nimeni nu ştie unde este fetiţa Elenei”, a declarat Cornel Tăbăcaru.

Care este, de fapt, motivul arestării Elenei Udrea

Veronel Rădulescu, avocatul fostului ministru al Dezvoltării, a confirmat, la Antena 3, că Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute în Costa Rica.

Conform avocatului, Elena Udrea se afla la o terasă, la o cafea, împreuncă cu tatăl copilului ei, Adrian Alexandrov.

„Am vorbit cu Adrian Alexandrov, nu cu Elena. El este în Costa Rica. Mi-a spus că erau la o cafenea, în apropierea locuinţei când oamenii de la Interpol s-au prezentat şi au invitat-o să meargă la sediul”, a declarat Răduclescu.

Acesta a preciat că fetiţa Elenei Udrea este la locuinţa din Costa Rica şi se află în îngrijirea mamei şi a tătălui.