Ce avere îi lasă Adriana Iliescu fiicei sale

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume. De mai mulți ani, are patru procese pe rol cu privire la propria avere. Femeia este optimistă și promite că totul va ajunge în posesia fiicei sale, Eliza.

“Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri„, declara Adriana Iliescu.

În ciuda vârstei, Adriana Iliescu susține că este mai sănătoasă ca oricând și așteaptă să-și vadă fiica pe propriile picioare.

”Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu a devenit mamă în urmă cu 13 ani
Adriana Iliescu a fost până pe 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a devenit mamă la vârsta de 66 de ani şi 320 de zile. Ea a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005 la Maternitatea Giuleşti din Capitală. În prezent, ea e cea mai bătrână mamă din România şi s-a născut pe 31 mai 1938 în