10 piese vestimentare pe care trebuie să le dai surorii mai mici și să nu le mai porți niciodată:

Tinerețea poate fi prelungită în diferite feluri: trecerea la un mod de viață sănătos, îngrijirea specială a pielii sau… schimbarea garderobei!

E imposibil să nu admiri femeile pentru care după 40 de ani viața abia începe! Ne place sau nu, dar hainele pentru această categorie de vârstă diferă de ceea ce ați purtat până atunci. Dacă vă place să arătați elegant și să nu dați în vileag vârsta dvs., ar trebuie să faceți niște schimbări în garderobă. Iată câteva piese vestimentare de care vă recomandăm să scăpați cât mai curând.

Blugi rupți

Blugii sunt o haină universală pentru toate vârstele, dar unele modele totuși nu se includ în această categorie. Blugii roși sau rupți dau impresia de neglijență și indiferență, calități cu care nu ar trebui să fiți asociată după 40 de ani.

Cu ce îi înlocuim? Cu blugi boyfriend, care sunt foarte comozi și se potrivesc pentru orice vârstă.

Topurile scurte

Chiar dacă pantalonii sunt cu talie înaltă și abdomenul dvs. arată ca la 20 de ani, această piesă vestimentară provocatoare trebuie lăsată în trecut.

Cu ce o înlocuim? Cu un top cu spatele descoperit, dar, sigur, nu este vorba de o descoperire impunătoare.

Tricourile țipătoare

Către 35 de ani inscripțiile de genul “I’m crazy” vor arăta cel puțin ridicol. Decât așa, mai bine să aveți pe tricou niște pisici nostime.

Cu ce le înlocuim? Cu tricouri calitative, din bumbac 100%, cu un design modest și elegant.

Fustele mini

Dacă pentru vârsta adolescenței această alegere poate fi oarecum înțeleasă, după 40 e necesar să trecem la fuste de lungime clasică.

Cu ce le înlocuim? Cu fuste clopot, care sunt pline de feminitate și rafinament.

Hainele transparente

De fapt la orice vârstă trebuie să fiți foarte atentă cu hainele care scot la iveală pielea sau lenjeria intimă, căci e destul mare riscul de a avea o ținută vulgară.

Cu ce le înlocuim? Puteți opta pentru haine semitransparente, care sunt mai modeste și mai elegante.

Rochii-maieu

Dacă la 20 de ani chiar și o eșarfă putea juca rolul de rochie, atunci după 35-40 de ani hainele cu croială întâmplătoare sau neelegantă arăta destul de ieftin.

Cu ce le înlocuim? Cu rochii-cămașă, căci dintre acestea puteți găsi modele pentru orice ocazie sau eveniment.

Hainele în stil gangsta

O femeie ce poartă un lanț metalic masiv la gât, bandana legată în nod și tricou cu Tupac va fi apreciată probabil doar de Kanye West…

Cu ce îl înlocuim? Dacă vreți ceva ieșit din comun, purtați costume bărbătești monotone cu pantaloni scurtați, bocanci și pălărie.

Leopard și imprimeurile tropicale

Dacă la această vârstă încă v-a dispărut pasiunea pentru palmieri și animale răpitoare pe haine, ar fi cazul să considerați niște schimbări în gusturile dvs.

Cu ce le înlocuim? Cu orice imprimeuri care n-au legătură cu moda țipătoare a anilor ’90.

Accesorii hippie

Sigur filosofia lipsită de griji caracteristică stilului hippie nu întotdeauna dispare după 40 de ani. Și totuși multe dintre accesoriile de tip hippie nu sunt binevenite la această vârstă.

Cu ce le înlocuim? Încercați bijuteria alternativă sau cea făcută chiar de mâna dvs. E o plăcere de nedescris să porți așa ceva!

Hainele în stil normcore

O domnișoară de 20 de ani îmbrăcată în stil normcore se înțelege că încă este în căutare, nu și-a găsit calea în viață. În schimb o doamnă în toată legea îmbrăcată astfel poate ridica multe semne de întrebare celor care o văd și comunică cu ea.

Cu ce le înlocuim? Combinați aceleași haine modeste într-un mod elegant și veți vedea cum o domnișoară rătăcită se transformă imediat într-o doamnă respectabilă.