Evită să publici aceste 6 lucruri pe profilul tău: Postările tale pot spune despre tine mai mult decât ai vrea:

În prezent, pentru mulți dintre noi conturile pe rețelele de socializare au devenit o parte integrantă a vieții. Folosim pagina noastră pentru a comunica activ cu prietenii, cu persoana iubită, și ca pe un instrument excelent pentru promovarea afacerilor și autodezvoltare, dar…

Te-ai gândit vreodată că postările tale ar putea spune despre tine, nu doar ceea, ce planifici tu? De fapt, astăzi orice expert dintr-o companie specializată pe resurse umane, poate ușor determina analizând profilul tău, ce tip de personalitate ai, în ce relații ești cu societatea și chiar dacă ai probleme psihologice!

Așadar, dacă postezi pe profilul tău aceste 6 aspecte ale vieții, atunci ai o stimă de sine foarte scăzută!

6.Întotdeauna marchezi locația ta

Din păcate, publicarea permanentă a locației tale nu spune celor din jur că ai o viață activă și bogată în evenimente, dar mai degrabă este o metodă de a spune lumii să te observe, să te recunoască ca fiind de succes și să te aprobe. În profilul unor astfel de oameni sunt multe fotografii din călătorii, ieșiri la restaurante și chiar cinematografe.

5.Întotdeauna postezi fotografii de la sala de forță

Publicând fotografii la oglinda sălii de forță sau după antrenament, oamenii cred că astfel vor arăta mai bine ca om, care lucreaza asupra corpului său și a înfățișării. În realitate, specialiștii susțin că doar un procent foarte mic se pot lăuda cu succese mari în urma antrenamentelor, iar majoritatea sunt concentrați pe sarcina de a demonstra ceva cuiva.

4.Întotdeauna publici fotografii cu mâncarea ta

Cu siguranță este minunat să te delectezi cu mâncare gustoasă și frumoasă, însă atunci când transformi acest proces în unul ,,public”, acest lucru spune despre tine, că pur și simplu vrei să arăți mai simpatic pentru cei din jur. Sincer, chiar și pe cei mai apropiați oameni din viața ta nu îi interesează ce ajunge în stomacul tău!

3.Adaugi foarte mulți oameni în lista prietenilor

Sociologii și psihiatrii au căzut de acord, că oamenii, care întotdeauna își măresc lista prietenilor virtuali (deseori cu oameni necunoscuți) suferă de lipsă de încredere și chiar de dragoste față de sine. Și invers – oamenii, care își știu prețul, permit doar celor mai aleși să le fie ,,prieteni” și cu care se cunosc și în viața reală.

2.Te lauzi cu cumpărăturile făcute, mai ales cu cele de firmă

Toate fetele iubesc shopping-ul, dar dacă consideri că fiecare lucru cumpărat cu o etichetă renumită trebuie demonstrat pe profilul tău, înseamnă că nu ești încrezut în sine și ai nevoie de aprecierea altora. Crezi că un om cu stimă de sine își va pierde timpul pentru asta?

1.Întotdeauna scrii postări despre ceea, ce simți

Cercetările efectuate la Universitățile Birmingham, Edinburgh și Heriot-Watt din Marea Britanie au demonstrat, că oamenii, care își descriu aprins dispoziția, sentimentele și emoțiile în postările sale, fără să își dea seama arată, că de fapt le lipsesc adevăratele ,,trăiri” și experiențe în viața reală.

Fii atent, căci postările tale pot spune despre tine mai multe decât ai vrea!