Brigitte i-a cumpărat un apartament lui Robert, fiul său

Disputa dintre Brigitte și fiul ei Robert pare să ajungă la final. Fosta doamnă Năstase dă primele semne că vrea să îngroape securea războiului. Vedeta a scos o sumă fabuloasă din conturi pentru a face pace.

Războiul dintre mamă și fiu ar fi pornit de la vila pe care Brigitte a moștenit-o în urma decesului fostului soț, Octavian Sfăt. Conform unor surse din anturajul vedetei, în urmă cu ceva timp, atunci când fosta doamnă Năstase a decis să vândă imobilul din Timișoara, i-ar fi promis fiului ei că îi va cumpăra o locuință în București. Doar că, odată cu trecerea timpului, vedeta se pare că nu și-ar fi onorat promisiunea. De la acest lucru, de ceva vreme, între Robert și Brigitte s-ar fi iscat unele momente tensionate, iar lucrurile ar fi escaladat destul de repede, pentru că tânărul s-ar fi considerat nedreptățit de către mama lui.

Fosta doamnă Năstase se pare că a făcut un prim pas spre reconciliere. Brigitte i-ar fi cumpărat fiului ei un apartament în zona Militari, pentru care ar fi scos din conturi aproximativ 50.000 de euro. Cu toate că, până acum, s-au acuzat reciproc de fel de fel de lucruri, după acest gest de generozitate venit din partea vedetei se pare că lucrurile s-au mai schimbat, iar relația dintre mamă și fiu ar reintra pe un făgaș normal.

Sursa: cancan.ro