Ce apartament de lux si-a construit fiica lui Bebe Cotimanis

Fiica lui Bebe Cotimanis și-a construit un apartament pe care l-a scos recent la închiriat, pentru perioada sezonului estival. Adela Cotimanis a investit într-o locuință construită original, într-un container, designul interior fiind spectaculos.

“Aduna 6-8 prieteni si petreceti iesirea din izolare weekendul asta la mare, in Vama Veche. Apartament in container cu 3 dormitoare, living spatios cu 2 canapele, bucatarie si curte proprie.”, a postat recent fata lui Cotimanis.

Constantin Cotimanis a fost însurat de două ori. Prima căsnicie a fost cu o femeie pe nume Maria, care i-a daruit o fiica, pe Adela, iar cea de-a doua cu Flrina Mărcuță, cu care are un fiu, pe Matei. Adela a fost studenta la Operatorie, Film si Televiziune

După o lungă căsnicie cu Florina Mărcuța (make-up artist), celebrul actor Bebe Cotimanis se iubește astăzi cu colega lui de breaslă, frumoasa Iulia Dumitru. Zilele trecute, Iulia, care apare în multe spectacole alături de partenerul ei de viață, a postat o fotografie spectaculoasă, cu ea, Bebe Cotimanis și fata lui Bebe, Adela, în jurul unui foc de tabără, în dreptul căreia a scris următoarele: ”Ei sunt cadoul meu de la viață. Sa ne trăim fericiți!”.

Idila dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru a dus acum un an la divorțul actorului de Florina Mărcuța, alături de care era de 17 ani. Totul a pornit de la câteva imagini surprinse de paparazzi cu Bebe Cotimanis și cu Iulia în timp ce se sărutau în mașină. „Ne-am văzut şi asta a fost! (…) Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ţinut la distanţă la început şi asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”, a declarat Bebe Cotimanis, la un post de televiziune.

Celebrul actor are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui. El pare un adolescent îndrăgostot pentru prima dată: „Ne completam şi ne-am regăsit atât de profund şi de puternic, încât parcă intram unul în altul energetic. Eu n-am mai simţit-o niciodată, să intrăm unul în altul, să ne contopim sufleteşte”.

Sursa: wowbiz.ro