Șapte semne care demonstrează că iubitul tău nu este genul care înșală. Cum să-ți dai seama dacă ai un partener fidel:

De obicei, femeile caută semne că iubitul le înșală, însă există și semne care îți sugerează că îți este fidel. Iată câteva dintre ele:

1. Prietenii lui sunt implicați în relații serioase

Că să îți faci o idee despre el, uită-te la anturajul lui. Dacă amicii lui sunt tipi serioși, respectuoși, implicați în relații serioase, probabil că nu ai de ce să îți faci griji. Știi vorba aia: cine se aseamănă, se adună.

2. Este extrovertit

Studiile au arătat că persoanele introvertite sunt mai infidele. Se pare că acestea cad mai ușor pradă tentațiilor, lucrurilor noi. Extrovertitii au șanse mai mici să însele pentru că sunt persoane sociabile, care nu se lasă atât de ușor manipulate. Nu sunt atât de influențabili că introvertițîi.

3. Provine dintr-o familie numeroasă

O spun sondajele. Bărbațîi care ai mai mulți frați/surori înșală mai puțîn decât cei singuri la părinți. Nu înțelegem legătură, dar dacă așa spun sondajele

4. Este încă „intresat” de tine

Între voi nu s-a pierdut acea „conexiune” specială: încă vorbiți deschis unul cu celălalt, va faceți planuri de viitor, va alintați și va declarați dragostea.

5. Aveți certuri mici

Asta înseamnă că îi pasă. Un bărbat care înșală are o atitudine pasivă.

6. Faceți amor des

Lipsa satisfacției intime acasă îi face pe mulți bărbați să o caute în altă parte. Dacă există încă acțiune în dormitor, sunt șanse mici să te însele.

7. Este stabil din punct de vedere emoțional

Adică nu are ieșiri necontrolate și nu se enervează aparent fără motiv. Nu face acuzații nefondate. Pentru mulți bărbați, o relație extraconjugală vine la pachet cu mult stres și nervi.