Adrian Alexandrov a rabufnit! Ce spune despre cei care susţin că Elena Udrea ar fi cumpărat copilul în Costa Rica:

Arestarea Elenei Udrea în Costa Rica a adus, după sine, o groază de teorii care mai de care mai fantasmagorice cu privire la realitatea pe care o trăieşte fosta divă blondă a politicii româneşti. Iar Adrian Alexandrov, iubitul acesteia, a decis să spună lucrurilor pe nume.

Arestarea Elenei Udrea în Costa Rica a adus, după sine, o groază de teorii care mai de care mai fantasmagorice cu privire la realitatea pe care o trăieşte fosta divă blondă a politicii româneşti. Iar Adrian Alexandrov, iubitul acesteia, a decis să spună lucrurilor pe nume.

Asaltat de tot felul de poveşti cu privire la adevărul despre sarcina Elenei Udrea, Adrian Alexadrov a răbufnit şi a făcut o serie de declaraţii, în exclusivitate pentriu WOWbiz.ro, care demolează toate teoriile conspiraţiei cu privire la fetiţa partenerei sale de viaţă.

În ultimele luni, o serie de teorii conspiraţioniste au tot apărut în spaţiul public, toate privind sarcina pe care a dus-o Elena Udrea în Costa Rica. De altfel, nici controversatul pictorial care o înfăţişa pe fosta divă blondă a politicii româneşti însărcinată nu a reuşit să convingă o parte a ”cometatorilor” cu privire la faptul că Elena Udrea era însărcinată. Mai mult, în spaţiul public, mai ales pe reţelele de socializare, există teorii care mai de care mai ”argumentate” cu privire la faptul că fetiţa Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov ar fi de fapt un copil care ar fi fost cumpărat de la o localnică.

Normal, pus în faţa unor asemenea teorii, Adrian Alexandrov a reacţionat vehement. ”Nu am ce să comentez. Sunt nişte aberaţii ordinare”, ne-a spus Adrian Alexandrov, probabil sătul să se vadă pe sine sau pe partenera lui de viaţă, aflată şi aşa într-o situaţie cel puţin delicată, târâţi în discuţii care par departe de realitate.

Adrian Alexandrov a povestit episodul tulburător în care Elena Udrea a fost smulsă de Interpol de lângă fetiţa lor

Adrian Alexandrov a povestit cum s-a întâmplat toată scena în privinţa arestării iubitei sale, Elena Udrea, direct de pe străzile din Costa Rica.
”Noi eram la o scurtă plimbare. Am fost opriţi de patru agenţi (…) S-au prezentat şi ne-au spus că Elena trebuie să-i însoţească. Eram panicaţi că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, m-am gândit doar ce voi face cu fetiţa pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină. Am încercat să vorbesc cu ei în engleză şi le-am explicat că acest copil trebuie să mănânce în jumătate de oră. Ne duceam spre casă că trebuia să o hrănească. Mi-au spus că îmi vor lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, să merg la tribunal, să iau lapte. Din informaţiile pe care le am, Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol, cu câteva luni în urmă. S-a dus la el, i-a spus că dacă are vreodată nevoie de ele să le contacteze, să se prezinte la faţa locului, să vadă ce e de făcut (…)

Nu ştiu de ce au acţionat aşa plus că atât Alina cât şi Elena au statut de refugiat provizoriu. Atunci când a ajuns la tribunal, le-a spus celor de la Interpol că are un carnet provizoriu de refugiat la dosar. Ei au zis că nu ştiu de existenţa acestui document. De ce cei din România nu au ataşat acest document, când au trimis dosarul către Interpol? Pentru că, mă gândesc eu, dacă aceştia ar fi văzut documentul care atestă statutul de refugiat poate le-ar fi chemat, ar fi stat de vorbă şi nu ar fi fost nevoie de această acţiune în stradă”, a povestit Adrian Alexandrov, conform stiridiaspora.ro.