Bianca Drăgușanu a semnat cu Antena 1! Producătorii mega-show-ului TV o vor plăti cu… un sac de bani

Veste-bombă în lumea televiziunii de la noi din țară! Bianca Drăgușanu a dat marea lovitură în plan profesional.

Senzuala blondină va participa la un show renumit. În urmă cu aproximativ o lună vă prezentam detalii picante despre lupta aprigă pe care PRO-ul și Antena au dus-o pentru vedetă. După îndelungi negocieri se pare că trustul înființat de Dan Voiculescu a avut câștig de cauză și a obținut semnătura Biancăi Drăgușanu.

Potrivit cancan.ro, senzuala blondină s-a înțeles cu cei din Antenă și, în urmă cu câteva zile, și-a dat acordul pe un mega-contract. Astfel, Bianca Drăgușanu a intrat pe lista vedetelor ce vor participa în noua ediție a emisiunii ”Asia Express”. Producătorii mega-show-ului TV o vor plăti pe fosta prezentatoare de la Kanal D cu o sumă de-a dreptul colosală.

Conform surselor citate, Bianca Drăgușanu va primi 90.000 de euro plus un bonus ce poate atinge încă 10.000 de euro. Nu-i de mirare că negocierile au durat o lungă perioadă de timp. Din câte se pare, Bianca negociază la sânge orice contract și nu se lasă cu una, cu două.

„Asia Express“ îşi va schimba numele
Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express“, de la Antena 1, prezentat de Gina Pistol şi produs de Mona Segall, va avea parte de câteva schimbări.

După ce primul sezon al emisiunii „Asia Express“ s-a filmat în Vietnam, Cambodgia, Laos şi Thailanda, potrivit unor informaţii de ultimă oră, noua echipă de vedete se pregăteşte pentru o aventură în India. Astfel, odată cu această nouă locaţie şi numele show-ului va deveni „India Express“. De asemenea, printre noii concurenți se numără nume mari din showbiz-ul românesc: Margherita de la Clejani, Ruby, Iuliana Luciu, Anda Adam, dar și Jojo și Paul Ipate.

La scurt timp după ce și-a încheiat conturile cu Kanal D a fost făcut public și salariul pe care blonda în încasa. Fosta parteneră a lui Victor Slav avea o remunerație lunară de 12.000 de euro. Un salariu extraordinar de mare dacă ținem cont de profilul emisiunii. Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Kanal D deoarece a hotărât să petreacă mai mult timp alături de fetița ei, Natalia Sofia. Încetarea contractului a venit în același timp cu terminarea sezonului ”Te vreau lângă mine”.