Gestul neaşteptat făcut de Gigi Becali după ce Aurel Pădureanu l-a acuzat că nu l-a ajutat cu casa şi l-a trimis să stea la cămin

Gigi Becali a făcut un gest uriaş înainte de Paşte. Patronul FCSB a împărţit bani în stânga şi în dreapta celor care au venit la Palatul din Aleea Alexandru să îi ceară ajutorul.

Gigi Becali a refuzat să răspundă afirmativ la apelul lui Aurel Pădureanu, care i-a cerut o casă pentru a locui alături de fiul său, dar şi bani pentru înm.o.rmântarea Corneliei Catanga. Patronul FCSB nu a onorat niciuna dintre aceste cereri, conform soţului regretatei artiste.

“Nu suntem cerșetori, nu suntem nimic. Nu dorim să ne dea nimeni pomană, dar în situația când dispare omul și e vorba de boală, e vorba de moarte, chiar nu s-a găsit nimeni în țara asta cu potență mare financiară, cu milioane de euro, să ajute? Nu se poate. S-a ajuns la moarte”, spunea Aurel Pădureanu la Antena Stars, la câteva zile după moartea Corneliei Catanga.

Becali pare că s-a răzgândit în preajma Paştelui şi a reînceput să îi ajute pe cei nevoiaşi. Patrnul FCSB a fost surprins zilele trecute în faţa Palatului său de 7 milioane de euro în timp ce împărţea bani oamenilor veniţi să îi ceară ajutorul. Mai mult, Gigi Becali nu a mai ţinut cont nici de regulile din p.a.nd.e.mie şi a mers în mijlocul mulţimii pentru a le da bani, scrie Spynews.