Viorel Stegaru și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce i-a transmis Veronica Vulpița înainte să devină părinți pentru a doua oară

Este petrecere mare în familia Veronicăi Vulpița, Viorel Stegarul își sărbătorește ziua de naștere, iar soția lui i-a transmis unul dintre cele mai frumoase mesaje înainte să devină părinți pentru a doua oară. Pentru cei care nu știu, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au decis să vină la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a-și rezolva problemele de căsnicie și pentru a pune capăt zvonurilor lansate de niște săteni cu privire la infidelitatea tinerei.

Aceasta veste nu putea trece neobservată, iar tânăra din Blăgești a decis să le dea de știre prietenilor săi virtuali.

Deși n-au mai apărut de mult pe micile ecrane ale telespectatorilor, Viorel Stegaru și soția sa duc o viață liniștită și frumoasă. De asemenea, Vulpița Veronica își ține la curent urmăritorii de pe Instagram cu cele mai importante momente din viața ei, printre acestea se numără și ziua soțului său.

Tânăra din Bălgești a decis să îi ofere lui Viorel o declarație extrem de frumoasă, chiar de ziua lui, prin intermediul unui InstaStory. Mai mult decât atât, șatena a atașat și o imagine cu ei doi, care a atras imediat atenția internauților.

Veronica Vulpița a publicat o imagine mai veche cu ei prin intermediul căreia i-a transmis „La mulți ani!!”. Nu a putut trece neobservată nici descrierea pe care a folosit-o înainte la poza publicată pe Instagram .

„La mulți ani, Viorel! Te iubesc!”, i-a mai spus ea cu un an în urmă.

Veronica și Viorel urmează să devină părinți pentru a doua oară. Tânăra se pregătește să aducă pe lume un băiețel și este mai fericită ca niciodată, acest an fiind ultimul în care Viorel își va sărbători ziua de naștere în 3.