Decizia de ultimă oră luată de Curtea de la Haga

Informație de ultim moment privind răz.boiul dintre Rusia și Ucraina! S-au împlinit trei săptămâni de când forțele armate ruse atacă neîncetat țara vecină cu România, motiv pentru care Curtea de la Haga a venit cu o decizie de ultimă oră!

Astăzi, într-o întâlnire pe fondul răz.boiului dintre Rusia și Ucraina care este în plină desfășurare de mai bine de trei săptămâni, Curtea Penală Internațională de la Haga a luat o decizie extrem de importantă.

Mai exact, cu 13 voturi pentru și 3 împotrivă, s-a decis faptul că Rusia trebuie să suspende toate operațiunile militare de pe teritoriul Ucrainei. Totodată, cu 13 voturi pentru și 2 împotrivă s-a decis ca forțele armate ruse să nu mai facă niciun pas spre Ucraina în mod direct sau prin aliați.

De asemenea, printr-un vot în unanimitate, Curtea de la Haga a decis ca nici Ucraina să nu mai facă vreo acțiune care să amplifice acest conflict militar care a început în urmă cu 21 de zile.

Vladimir Putin: „Nu vreau să ocup Ucraina”
Tot astăzi, prin intermediul unei emisiuni TV ruse, Vladimir Putin a declarat în direct că nu își dorește să ocupe Ucriana, planul lui fiind cu totul și cu totul altul, argumentând că nu o să permită ca fosta republică sovietică să devină un ”cap de pod” al unor ”acţiuni agresive” împotriva Rusiei.

Mai mult decât atât, președintele rus a mai ținut să precieze și faptul că în ciuda numeroaselor zvonuri, operațiunile militare ruse au înregistrat un succes încă de când au atacat pentru prima dată Ucraina, totul fiind în aceste momente conform planului stabilit.