Dorian Popa și-a îndeplinit un vis din copilărie. A plâns de fericire: „Îmi tremurau picioarele și mă rugam…”

Dorian Popa (35 de ani) este extrem de activ în mediul online și muncește din plin pentru a crea conținut de calitate. Cel mai tare influencer al momentului, artist și vlogger, anunța ieri pe rețelele de socializare faptul că a plâns de fericire! Motivul? Și-a luat viza de America și se pregătește să plece curând acolo.

O mare dorință i s-a îndeplinit
„Am plâns precum un copilaș până acum jumate de oră! A venit momentul să vă dau vestea cea mare! Am luat viza de America! Este unul dintre cele mai mari visuri din copilărie! Aveam niște emoții! Probabil că ați văzut că sunt treaz de la 6.30 dimineața. La ora 7.45 eram în fața Ambasadei Americii! Îmi tremurau picioarele și mă rugăm la Doamne-Doamne să îmi îndeplinească acest vis, pentru că pot spune că printre alte lucruri în viața asta am muncit pentru a putea vedea și eu America!

Măcar o dată să o văd, înainte să nu mai fiu, Johnutzule! Și este adevărat! Oficial pot călători în America, Johnutzule! Mai multe detalii despre cum, cât a durat și ce trebuie făcut, mâine dimineață pe Daily vlogulescu!”, anunțat, mega fericit ieri, Dorian Popa. Și dacă tot a bifat încă o reușită, artistul s-a gândit să își schimbe și look-ul, așa că a mers la salonul lui preferat și s-a tuns cât de scurt s-a putut.

„Hâtz cu Bună Dimineața! Hâtz cu boceală precum copiii care ies fericiți că au luat Bacul! Am lăsat lacrimile să se ducă, pentru că nu am vrut să fiu lacrimogen! Suntem pe parcarea mall-ului unde marcăm evenimentele importante și astăzi pot spune că mi-am îndeplinit unul din visurile din copilărie! Nu vă mint! Când am ieșit de acolo, am plâns efectiv cu lacrimi! Jandarmii, băieții de la pază, îmi spuneau, „Gata, Doriane, nu mai plânge! E ok, Bravo!”. Îmi dau lacrimile din nou! După 6 luni de așteptare, de emoție și de freamăt, am luat viza pentru America, în sfârșit, fraților! A fost un proces extrem de mișto, deloc greu… Mă tund soldătește, americănește, pentru că pregătim următoarea incursiune în Statele Unite ale Americii! Doamne! Încerc mâncărurile americane, ce nu o să încerc!”, a mai povestit, plin de energie, Dorian Popa, nerăbdător, de altfel, să încerce fast food-ul din America, unul dintre preferatele lui.