Gestul neasteptat facut de fosta soacra a lui Borcea, in ziua in care acesta s-a insurat cu Valentina Pelinel:

Vestea ca Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc a luat prin surprindere lumea showbiz-ului doar prin felul secretos in care au tinut sa faca gestul care consfinteste relatia pe care o au de ani buni cei doi.

Chiar daca nu este la curent cu ce se mai intampla cu fostul ei ginere, Mariana Vidican, mama Alinei Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a acceptat sa vorbeasca despre cel care i-a fost ginere si, evident, sa ii faca urarile cuvenite intr-o zi atat de importanta pentru el.

“Nu stiam ca va face acest gest. Tot ce pot sa ii doresc este sa aiba `Casa de Piatra` si sa ii ajute Dumnezeu si lui, si Valentinei, si copilului pe care il au”, ne-a spus Mariana Vidican, in exclusivitate. Cu toate acestea, ne-a mai spus mama Alinei Vidican, ea ii doreste lui Cristi Borcea sa se bucure cat mai mult timp de relatia pe care o are cu Valentina Pelinel.

“Sper ca de aceasta data casa de piatra va fi facuta dintr-o piatra mai rezistenta, nu ca in celelalte cazuri. Sper sa fie fericiti impreuna cat mai mult timp”, ne-a mai spus fosta soacra a lui Cristi Borcea.

In alta ordine de idei, Mariana Vidican, intrebata de ce se intampla cu fiica ei, Alina, plecata peste Ocean, a schimbat imediat tonul, simtindu-se ca zambeste cand se gandeste la fiica ei. “Alina este bine. Copiii au inceput scoala, totul este bine cu ea. Asta e tot ce ma intereseaza, sa stiu ca este bine. De altfel, doar despre asta vorbim, nu ma bag mai mult in viata ei. Eu i-am dat viata, dar ea trebuie sa si-o traiasca, nu trebuie sa ii spun eu cum”, ne-a mai spus Mariana Vidican.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit!

La iesirea din puscarie, omul de afaceri a sustinut ca Valentina este singura femeie care il intereseaza! “O ador, este ingerul meu! In toti anii in care am fost inchis, mi-a fost aproape la greu si nu m-a parasit nici macar un moment! Am trait impreuna clipe grele si complicate, dar niciodata, ea nu a dat inapoi! Mi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat! Asa cum de altfel, o iubesc si eu pe ea! Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte”, a declarat Borcea, apoi, a fost practic nedespartit de Valentina Pelinel. Iar ieri, cei doi, au decis sa devina si oficial un cuplu, Cristi Boircea si Valentina Pelinel spunand un “Da” hotarat in fata ofiterului Starii Civile.

Cristi Borcea si Alina Vidican au divorţat, in luna noiembrie a anului 2016, punand capat unui mariaj de 5 ani. Separarea oficiala a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era incarcerat, si nu intr-un cabinet notarial, asa cum se astepta toata lumea. Divorţul a fost semnat in prezenţa avocaţilor si, atat Cristi Borcea cat si Alina Vidican au decis sa ramana in relaţii amiabile, de dragul copiilor. Intre timp, Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare, el fiind condamnat in „Dosarul transferurilor”.

sursa: wowbiz.ro