Situație delicată pentru Mugur Mihăescu: „Am pierdut aproape tot”

Mugur Mihăescu a fost invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a vorbit printre altele și despre pierderile sale financiare în perioada pand.emiei. Actorul de la „Vacanța mare” a recunoscut că afacerile sale au fost afectate, însă a reușit să le pună din nou pe picioare.

Pand.emia a afectat afacerile din întreaga lumea. Mugur Mihăescu nu s-a plâns niciodată de situația financiară și nici de problemele pe care le-a întâmpinat în această perioadă. Teo Trandafir l-a întrebat direct pe invitatul său dacă a pierdut bani în această perioadă greu încercată pentru toată lumea „Ai pierdut bani mulți în pan.demia asta?”, a întrebat prezentatoarea.

Actorul a explicat că personal nu a fost afectat de pan.demie, însă firma sa, da. „În pan.demie, eu personal, Mugur, nu am pierdut. Firma, da, a pierdut. Firma este a mea, dar e persoană juridică. Trebuie să ne dezbărăm de obiceiul de a zice dacă pică patronul, pică firma. Un business corect îl dezvolți astfel încât persoana aia juridică să trăiască și fără tine, după ce cr.api tu sau dacă ție ți se întâmplă ceva”, a explicat Mugur Mihăescu.

„Știi cât de puțini bani am?! Atât de puțini încât nu mă interesează acest subiect”, a răspuns Teo Trandafir.

Mugur Mihăescu a precizat că firma lui a avut pierderi financiare în această perioadă, însă a avut bani puși deoparte care l-au ajutat să pună afacerea pe picioare.

În prezent, businessul actorului își revine după cum el a declarat. De exemplu, ți-a picat o firmă care are 2.000 de angajați, pentru că nu știu ce a pățit patronul, 2.000 de angajați au rămas pe drumuri. Pe bune… aia se numește firmă? Da, firma mea a pierdut. A pierdut ca toate celelalte firme din toate domeniile astea. Am pierdut aproape tot. Noroc că aveam bani puși deoparte și am zis că susținem. Deocamdată businessul meu își revine”, a mai spus actorul.

Recent, actorul a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns celor mai incomode întrebări.

„Câte milioane de euro v-a adus în conturi Vacanța Mare?”, l-a chestionat Denise Rifai pe interlocutorul ei.

„Destule. Multe. Nu mai știu. Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi și cheltuiam. Îi luam cu noi în morm.ânt?! Mi-am făcut visurile la 30 și ceva de ani, cu mașini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiți-vă viața, rămâneți cu amintirile! Ne-am gândit și la zile negre, am pus ceva deoparte. Am câștigat cât am și dăruit. Advertising-ul a generat zeci de milioane de euro. De ce să fii sărac?! Puteam să plec să stau ca pașa în toate țările, dar am rămas aici. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut face pasul ăsta să plec, să trăiesc în altă țară”, a mărturisit Mugur Mihăescu.