Vedeta Antena 1 care a refuzat vehement să participe la „America Express” și „Power couple”: „Le-am spus că m-aș fi dus cu mare drag”

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează un cuplu de zece ani și au împreună trei copii. Recent, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a spus motivul pentru care a refuzat să participe la emisiunea „Power Couple” sau „America Express”.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au fost nevoiți să refuze participarea la „Power Couple” datorită angajamentelor profesionale ale lui Mihai. Fiind stomatolog, clientela cabinetului său se bazează pe serviciile sale, motiv pentru care cuplul nu a putut accepta invitația la emisiune. De asemenea, un alt motiv pentru care au refuzat participarea a ținut de copii și de faptul că nu i-ar fi lăsat singuri o perioadă îndelungată.

„Mi s-a propus chestia asta dinainte să înceapă filmările. Dacă aș fi avut un soț cu o altă meserie, poate ar fi fost mai simplu, dar din păcate, mă rog, din păcate. Din fericire pentru noi, soțul meu este un medic stomatolog cu clinica, Doamne-ajută, plină. Și atunci n-a putut să conceapă să-și lase pacienții fără tratamentele complete. Plus că mai erau și copiii, familia. Deci nu. A fost efectiv imposibil să facem alegerea asta, dar ne-ar fi plăcut să fim acolo”, a spus Alina Pușcaș, pentru Unica.ro.

De ce nu a vrut să participe la „America Express”
Totodată, Alina Pușcaș a menționat că i s-a oferit oportunitatea de a lua parte la „America Express”, dar a respins-o, având un motiv bine întemeiat. Ea a precizat că preocupările legate de igienă au fost factorul principal care a condus la decizia sa de a nu participa la emisiunea de la Antena 1.

„Cu Asia Express avem o chestie legată de lipsa de curățenie, igienă. Nu putem. Efectiv suntem obsedați de asta. Știu că dinainte să apară emisiunea ne puneam problema să mergem până în India să facem o vacanță acolo. Am zis că nu, sub nicio formă, chiar dacă există resorturi. Evident că te-ar tenta să ieși în stânga și în dreapta și am zis că nu, efectiv nu vrem. Nu, ne era și teamă de tot felul de boli. Nu, am zis mai bine stăm acasă, mai aproape”, a mai spus Alina Pușcaș pentru sursa citată.

Alina Pușcaș, despre relația cu Mihai Stoenescu
Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au logodit în 2016, iar pe 12 octombrie 2019 s-au căsătorit civil, după cinci ani de relație. Cei doi au împreună trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. „Nu cred că este un secret anume, cred că este doar vorba despre chimie și despre preocupări și plăceri comune, pe care le-am descoperit împreună. Ce mă ține pe mine în priză este faptul că mereu am lucruri de învățat de la Mihai (probabil avantajul diferenței ideale de vârstă – 10 ani între noi). Cred că mai contează și faptul că mereu ne facem timp doar pentru noi doi, chiar dacă vorbim despre câteva ore închiși în dormitor”, a declarat Alina.

Prezentatoarea TV a vorbit și despre decizia de a se căsători după ce a devenit mamă, spunând că a fost extrem de emoționant să spună DA în fața celor trei copii ai săi. „Nu ne-am propus să iasă așa, dar după venirea celui de-al doilea copil, ni s-a părut chiar cool să o facem după ce terminam cu perioada de procreere. Mi s-a părut atât de frumos să îi văd pe toți trei îmbrăcați frumos, simpatici, acolo… când noi, părinții, am ales să ne unim destinele, și oficial, în fața lor.

Melissa a fost super simpatică, avea 4 ani atunci și îi spusese unei prietene, după momentul oficial: ‘În sfârșit a luat-o de nevastă pe mami!’ Îți dai seama că s-a declanșat un râs general chiar atunci și, efectiv, nu reușeam să îmi dau seama ce au putut copilașii să înțeleagă, de fapt, din eveniment… pentru că ei oricum ne știau împreună de când se născuseră. A fost o formalitate care nu a schimbat cu nimic reacțiile sau simțirile unul față de altul”, a povestit vedeta.