Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce s-a aflat că are un nou iubit, pe Alex Bodi:

Bianca Drăgușanu agită foarte tare spiritele în ultima perioadă, după relația tumultoasă pe care a avut-o cu Tristan Tate, blondina a apărut în compania mai mltor bărbați puternici financiar, despre care a declarat că nu are nicio relație de natură sentimentală. Recent, imaginile în care apare ținându-se de mână cu Alex Bodi, un tânăr misterios, au dat curs mai multor speculații, cum că Bianca și-ar fi găsit din nou jumătatea.

Cancan.ro a stat de vorbă cu cea mai bună prietenă a fostei prezentatoare și a aflat adevărul despre relația ei cu Alex Bodi. “Totul a fost o strategie, iar toți au luat-o de bună. Alex Bodi nu este iubitul ei, nu are niciun iubit, nici chinez, nici japonez. Bianca este o femeie singură și se bucură de aceste momente“, ne-a declarat cea mai bună prietenă a Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din București. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, Bianca și Victor au divorţat.