L-a folosit doar de cateva ori, iar a patra zi dimineata s-a minunat. Tenul ei arata ca al unui bebelus

Exista o mare varietate de produse care promit eliminarea zonelor, si, desi unele pot lucra, este foarte important sa se inteleaga ca produsul chimic in acest tip de produs provoaca daune grave asupra sanatatii noastre. Prin urmare, in acest scurt articol va vom dezvalui 2 dintre numeroasele masti facute din cartofi, care va ajuta sa combata zonele complet nedorite de pe fata.

Iti doresti un ten fin si catifelat? Incearca cateva remedii naturiste, la indemana, care folosite in mod constant schimba textura si aspectul tenului tau. Si nu este vorba doar despre o ingrijire corespunzatoare, ci un ten fin si frumos este rezultatul unei alimentatii sanatoase, al consumului ridicat de apa, al practicarii de exercitii fizice si mai ales al unui somn odihnitor.

Chiar daca in comert sunt o multitudine de creme ce promit un ten fin, nu neglija faptul ca natura ofera toate cele necesare ca sa obtii acelasi rezultat satisfacator. Asa ca daca vrei sa ai grija de pielea ta si sa ai un ten fin si catifelat fara sa aplici pe pielea ta produse ce contin conservanti si vrei sa te bucuri de efecte miraculoase intr-un mod sigur si sanatos, incearca urmatoarele remedii naturiste!

De ce aveti nevoie pentru a elimina zonele cu impuritati de pe fata?

Cartofi si lamaie – Aveti nevoie de: 1 cartof și 1/2 lamaie (suc).

Mod de preparare: Ar trebui sa se amestece cartoful cu sucul de lamaie pana cand este integrat totul.
Cele mai bune moduri de a utiliza: Aplicati acest tratament acasa cu miscari circulare usoare, se lasa sa stea timp de 20 de minute si se clateste cu apa.

Cartofi si castraveti – Aveti nevoie de: 1 cartof și 1/2 castravete.

Mod de preparare: Puneti cartoful si jumatatea de castravete intr-un blender si se amesteca pana cand acesta este complet combinat. Mod de utilizare: aplicati amestecul cu miscari circulare, se lasa sa stea timp de 25 de minute si se spala cu multa apa.

Masca cu fructe – Fructele au proprietati excelente pentru a mentine pielea fina, moale, neteda si catifelata. Daca tot e vara si ai toate fructele la dispozitie, rasfata-ti tenul cu o masca din fructe. Amesteca in blender o felie de ananas, o felie de pepene galben, un kiwi, o banana, pulpa de portocala si cateva boabe de struguri. Daca ai tenul gras, poti adauga si lamaie. Dupa ce ai pasat fructele bine, tine amestecul la frigider timp de 10 minute. Aplica masca pe fata, gat si decolteu si las-o sa actioneze intre 20-30 minute. Clateste cu apa caduta, iar la sfarsit cu apa rece.

Masca cu ou si miere – Mierea contine multe nutrimente si antioxidanti ce fac pielea fina, catifelata si ii asigura hidratarea necesara. Galbenusul de ou hraneste intensiv pielea si o face neteda si fina la atingere.

Pentru masca cu ou si miere ai nevoie de urmatoarele: un ou, o lingurita de ulei de cocos, o lingura de miere. Intr-un bol bate bine oul, adauga uleiul de cocos si mierea si amesteca bine. Poti lasa masca la frigider toata noaptea si sa o folosesti in dimineata urmatoare. Aplici pe fata si decolteu si lasi sa actioneze timp de 20 minute, apoi clatesti cu apa calduta, iar la sfarsit cu apa rece.

Masca cu banana si piersica – Bananele sunt foarte bune in cosmetica, datorita proprietatilor lor hidratante si nutritive si dau rezultate miraculoase in cazul tenurilor uscate. Tenul devine fin, catifelat si hidratat pentru intreaga zi dupa ce ai aplicat o masca cu banana si piersica.

Ai nevoie de urmatoarele: doua banane, doua linguri de miere, doua piersici decojite. Amesteca intr-un bol bananele cu piersicile si mierea. Aplica pe fata si decolteu si asteapta timp de 15 minute. Clateste cu apa calduta, iar la sfarsit cu apa rece.

Exfoliere pentru un ten fin

Exfolierea indeparteaza celulele moarte si impuritatile tenului, asa ca este un pas obligatoriu de facut saptamanal pentru a obtine un ten fin, catifelat si neted. De asemenea, exfolierea ajuta produsele de ingrijire sa patrunda mult mai bine in piele si astfel au o eficacitate sporita. Nu e nevoie sa cumperi produse de exfoliere din comert, intrucat acasa ai cu siguranta in bucatarie toate produsele de care ai nevoie ca sa-ti faci propriul exfoliant.

Exfoliere cu ulei de masline si zahar

Amesteca ulei de masline si zahar pana obtii o pasta omogena. Dupa ce ai curatat bine fata cu apa calduta, ca sa deschida porii, aplica acest amestec si maseaza usor timp de cateva secunde. Lasa sa actioneze timp de 3-4 minute, clateste cu apa calduta, iar la sfarsit cu apa rece, pentru a inchide porii si a da fermitate pielii.