Care este cea mai barfitoare zodie:

Deşi îţi sunt prieteni apropiaţi şi ar face orice să te ajute, unii nativi pur şi simplu nu pot ţine nimic secret. Astrologii au realizat horoscopul celor mai bârfitoare zodii. Iată care sunt acestea:

3. SCORPION: Într-un nativ Scorpion nu poţi avea niciodată încredere că spune adevărul complet. Vă va minţi în faţă pentru a evita confruntarea. Dacă poate fi luată în calcul o scuză, află că Scorpionul minte întotdeauna cu un scop nobil. Fie nu îşi doreşte să te facă să suferi, cruţă o altă persoană sau evită un conflict şi mai mare, de multe ori omite să spună întregul adevăr.

2. TAUR: Taurul nu poate fi considerată o persoană de încredere cu care să ajungeţi la un compromis sau care să vă înţeleagă nevoile. Deşi îşi doreşte să devină omul de încredere de care aveţi nevoie, pentru el este mult mai important să se pună pe primul loc.

1. SAGETATOR: În Săgetător nu poţi avea niciodată încredere că se va ţine de cuvânt. Nu fiţi surprinşi dacă vă promite ceva şi apoi nu vă poate oferi. În acelaşi timp, nu vă supăraţi pe aceşti nativi dacă nu reuşesc să ţină un secret. Prin natura lor, chiar nu pot să păstreze pentru ei o informaţie. Un alt păcat al Săgetătorilor este că ar fi în stare să facă orice pentru a-şi atinge obiectivele, aşa că nu vă puneţi toată încrederea în ei.