Ce mesaj a transmis Elena Udrea din Costa Rica: „Parcă e o cameră de tortură”

Fosta blonda de la Cotroceni sustinea ca aproape toate cladirile aveau gratii la geamuri, lucru care o facea sa ii fie teama.

De cateva zile, Elena Udrea traieste un adevarat calvar in Costa Rica! Blonda si prietena ei, Alina Bica, fostul procuror-şef de la DIICOT, au fost arestate in plina strada si, timp de doua luni, vor sta la puscarie. Apoi, vor afla dacă vor fi extrădate în România.

Elena Udrea şi Alina Bica au fugit în Costa Rica pentru a scapa de condamnările din România. Ele s-au retras acolo şi au cerut azil politic, sperând că vor scăpa de închisoare, motivând că în ţara noastră erau abuzate.

Elena Udrea a facut o dezvaluire soc despre Costa Rica! Sunt gratii la gard, gratii la geamuri, dacă au balcon, au gratii şi la balcon”.

Cu toate acestea, intr-un interviu acordat in presa din Romania, Elena Udrea zugravea in termeni personali, viata din tara din America Centrala! La venirea in acest colt de lume, celebra politiciana de la Cotroceni au fost surprinsa de felul in care practic erau “blindate” cladirile.

“Sunt gratii la gard, gratii la geamuri, dacă au balcon, au gratii şi la balcon. Plus sârmă ghimpată. Am înţeles că au avut o perioadă cu o rată a criminalităţii foarte mare. Dar cei care construiesc acum, nu mai construiesc aşa.

Construiesc acum punând doar nişte sârmă, discret, pe gardul înalt. Dar în centrul oraşului, sunt numai gratii. Când au venit prietenii mei, au zis: „Nu înţeleg. Ce ţară e asta? Parcă e cameră de tortură””, a declarat Udrea pentru Gazeta Sporturilor.