9 secrete de la stiliști care te vor ajuta să pari mai slabă:

Pentru a pierde în greutate un pic, nu trebuie neapărat să alegi o dietă strictă. Uneori, este suficient să aplici unele trucuri inteligente cu haine și ferește-te de capcane vestimentare. Am colectat sfaturi de la stiliști care să te ajute să arăți mai slabă.

1. Nu te înfășura în hanorace

Din anumite motive, multe fete cred că lucrurile tridimensionale ascund în mod necesar kilogramele în plus. Dar aceasta este o părere fundamental eronată: hainele aglomerate nu sunt subțiri, ci doar adaugă volum la siluetă. Prin urmare, în locul unei bluze largi și lungi, este mai bine să porți, de exemplu, o jachetă tăiată drept.

Și nu îți fie frică de culori strălucitoare la haine, principalul lucru – de a identifica acele combinații care sunt potrivite pentru tipul de aspect.

2. Alege piese monocrome

Pentru a adăuga armonie te pot ajuta hainele monocrom. Astfel, pari mai înaltă și mai slabă, iar imaginea nu este supraîncărcată cu detalii inutile.

3. Alege materialul și croiul potrivit

Este necesar să acorzi o atenție maximă calității și materialelor tale: produsele fabricate din țesături subțiri și strânse vor sublinia doar deficiențele.

4. Ai grijă cu contrastele

Există mai multe erori în imaginea din stânga. În primul rând, diferențele dintre partea superioară a corpului și cea inferioară sunt prea mari. Alege hainele astfel încât atât partea superioară cât și cea inferioară să fie ori întunecate, ori luminoase. Nu distruge armonia cu culori contrastante și, dacă dorești să adaugi o pată de culoare, fă-o cu grație.

5. Nu îți fie teamă de dungi

Dungile verticale precise „aruncă” în mod automat kilograme inutile. În general, orice linii verticale pe haine fac ca silueta să arate mai subțire, chiar și cu un rând de nasturi. Nu uita de un mers încrezător – aceste trucuri nu vor fi niciodată inutile.

6. Renunță la accesoriile voluminoase

Aglomerarea de element nu poate arăta nicidecum bine, mai ales când nu ești foarte subțire. Ai grijă să nu îți suprapui elemente și renunță la gențile mari.

7. Ai grijă la imprimeu

Ai grijă la alegerea printurilor. Este mai bine să nu alegeți haine cu desene mari. În plus, această imagine tip „pijamale” nu este potrivită pentru orice fată și se transformă cu ușurință într-o pătură confortabilă, mai degrabă decât o păpușă subțire.

8. Joacă-te cu detaliile

Joacă-te cu alungirea siluetei în toate felurile posibile – ca și în cazul benzilor verticale, dar și a accesoriilor.

9. Simte-te liberă să pui un strat suplimentar

O rochie albastră strânsă pe talie și apoi largă te poate face să arăți bine. Dar ai arăta și mai bine dacă adaugi o jachetă, pentru ca ținuta să fie mai armonioasă și mai completă. Apropo, ia notă și de trucul cu răsucirea mânecilor: întotdeauna adaugă nu doar o picătură de neglijență elegantă, ci și te ajută să pierzi câteva kilograme vizual.

Alege haine de dimensiunea potrivită: hoodie-ul, așa cum am spus, îți va adăuga kilograme în plus, iar ținuta va sublinia doar punctele problematice. Acordă atenție hainelor cu decolteu în formă de „V”, de asemenea are o proprietate magică de a”subția”. Optează pentru un croi simplu, elegant, fără detalii inutile și, de asemenea, renunță la țesături și materiale strălucitoare. Ai grijă atunci când alegi bijuterii: colierul prea pretențios și tridimensional și cerceii îți pot strica aspectul.