Ce fel de soție ești în funcție de zodie:

Zodia ta poate spune multe despre personalitatea ta – ce îți place, ce nu îți place, ce te face să te simți iubită, ce te supără, ce te înfurie etc. Știi ce altceva mai e determinat de zodia ta? Ce fel de soție vei fi 0- cum îți exprimi dragostea și ce simți despre familie și cămin. Citește mai jos mai multe informații despre acest subiect:

1. Vărsător

Ți-e frică să nu te apropii prea mult, prea repede de cineva, dar odată ce un bărbat îți câștigă inima, ești numai a lui și foarte loială. Ești adepta comunicării, deci preferi să discuți cu soțul despre orice problemă.

2. Pești

Nativele acestei zodii sunt iubite feroce, dar le place și să petreacă timp pe cont propriu. Nu le deranjează dacă soții lor ies cu prietenii în timp ce ele rămân să facă o baie fierbinte sau să citească o carte bună.

3. Berbec

Nativele Berbec sunt persoane cu dispoziție schimbătoare și energice, așa că partenerii vor trebui să aibă grijă cum se comportă. Ele se supără pentru un timp, dar își revin repede – în aceste momente nu strică nici puțină „acțiune” în dormitor.

4. Taur

Pentru Tauri contează romantismul – vrei cine la lumina lumânărilor, flori pe neașteptate sau ca soțul să-ți pregătească masa și ești dispusă să faci și tu eforturi pentru a avea o familie sănătoasă și puternică.

5. Gemeni

Gemenii sunt simpatici și afectuoși. Te plictisești repede, dar familia e foarte importantă pentru tine și vei fi o mamă excelentă. Deși poate fi destul de stresant pentru tine, vei reuși să găsești un echilibru.

6. Rac

Familia este deosebit de importantă pentru nativele Rac, care pot oferi multă dragoste și înțelegere partenerului și copiilor. Ele sunt și foarte emotive, preluând tristețea partenerului.

7. Leu

Strălucitoare și creative, nativele Leu sunt niște partenere loiale și iubitoare. Leoaicele știu și cum să fie amuzante, le pasă mult de partener și sunt incredibil de generoase atunci când trebuie să îi ofere daruri sau timp.

8. Fecioară

Fecioarele sunt soții pe care partenerii se pot baza – și ei știu asta. Sunt loiale, muncitoare și pragmatice. Își asumă responsabilitățile și sunt serioase, dar nu ar trebui să uite că în viață mao e nevoie și de distracție.

9. Balanță

Tu mai degrabă ai găsi un mod diplomatic de a rezolva problemele decât să te cerți. Vrei pe cineva care e dispus să se distreze, dar care poate să te și provoace din punct de vedere intelectual. Îți poți face mereu partenerul să vadă jumătatea plină a paharului.

10. Scorpion

Nativele acestei zodii sunt înflăcărate, ceea ce le transformă în niște iubite incredibile, dispuse să încerce lucruri noi (inclusive în dormitor). Sunt foarte sincere și așteaptă același lucru din partea partenerului.

11. Săgetător

Săgetătorii trăiesc pentru libertate, iar aventurile înseamnă mult pentru ei / ele. Nativele Săgetător sunt foarte generoase și niște soții pe care partenerii se pot baza, fiind profund loiale.

12. Capricorn

Dulci și responsabile, nativele Capricorn sunt soții de încredere. Practice și precaute, își asumă angajamentul pentru toată viața odată ce le câștigă cineva inima.