Cum poți să scapi de mirosul neplăcut din frigider prin metode bio

Frigiderul pe timp de vară este vital ca aerul, însă, dacă nu avem grijă de el, s-ar putea sa avem surprize neplăcute. Un miros cel puțin ciudat poate pune stăpânire pe frigiderul tău în orice moment și, în general, greu se lasă dus. Avem însă soluția bio pentru problema ta!

1. Boabe de cafea

Pentru înlăturarea mirosului neplăcut din frigider, pune cafea proaspăt măcinată într-un recipient fără capac. Cafeaua va acoperi mirosurile de mâncare. Boabele de cafea înlătură şi alte mirosuri din locuinţa ta, mai ales mirosul de ţigară.

2. Bicarbonat de sodiu

Unul dintre cele mai ieftine şi eficiente remedii împotriva mirosului neplăcut din frigider dar și pentru curățarea acestuia este bicarbonatul de sodiu. După ce ai terminat treaba, păstrează un recipient cu bicarbonat de sodiu pe unul dintre rafturi.

3. Oţet

Atunci când vine vorba despre eliminarea miosului neplăcut din combina frigorifică oţetul face minuni. Cum trebuie să acționezi: Prepară o soluţie din oţet şi apă şi curăţă interiorul frigiderului. Apoi, păstrează pe unul dintre rafturi o sticlă de oţet fără capac.