Unde locuiește Mihai Bendeac

Foarte multe persoane s-ar fi asteptat ca Mihai Bendeac sa locuiasca intr-o vila din Corbeanca sau din Pipera, asa cum fac mai toate vedetele cunoscute in Romania. De fapt, actorul sta intr-un apartament normal din Titan, intr-un bloc care a fost construit undeva prin anii 70. Acest apartament nu are o dimensiune considerabila, fiind de doar 60 mp, insa a fost decorat modern, conform preferintelor lui Mihai Bendeac.

Dormitorul dezvaluie tapetul si tabloul cu Buddha, detalii relevante pentru o serie de convingeri pe care Mihai si le-a exprimat in nenumarate randuri la TV. In plus, acest Buddha poate transmite totul despre linistea pe care Bendeac o cauta.

Peretii din casa lui Mihai Bendeac, decorati cu obiecte de recuzita
Venite dintr-un stil grounge autentic, usile din interior sunt toate decorate cu discuri din vinil. Holurile au un aspect mai mult industrial decat pur si simplu modern.

Pe peretii din dormitor se pot vedea culori diferite iar rafturile de la biblioteca sunt pline de obiecte vintage si haine la fel de vechi care aduc foarte mult cu recuzita de la teatru. Pasiunea acestuia pentru activitatile sale si pentru ceea ce l-a facut cunoscut se poate vedea in tot ceea ce se afla in apartamentul sau.

O culoare pentru liniste si calm
In living, canapeaua coltar din piele alba este expresia unui om caruia ii place sa stea de vorba ore in sir. Parchetul este albastru Navy, o culoare care a ramas in trend foarte mult timp si care aduce natura si linistea mai aproape de cei din interior. Navy este considerata una dintre cele mai bune culori pentru liniste si calm.

Biroul pare a fi un loc special construit pentru creatie, inspiratie. Se poate vedea faptul ca aceasta camera a fost readusa la viata prin multitudinea de culori din interior. Biroul in sine este de fapt o masa care duce din nou cu gandul la un stil industrial, sustinut de tot ce se afla in jur. Masa rosie este punctul central al incaperii. Pe birou se poate vedea si o poza a copilului Mihai Bendeac de cand acesta era in primii ani de scoala.