Proiecte de case pentru familii cu doi copii

Primul proiect ales este o casa spatioasa, cu suprafata utila de 139 metri patrati si un pret la cheie de 54.000 de euro. In ceea ce priveste impartirea, casa dispune de o bucatarie, o baie, un birou si un dormitor la parter, la care se adauga un living spatios cu o zona de dining. Tot la parter este situatia si o terasa generoasa. La etaj sunt inca doua bai, doua dormitoare spatioase si un dressing.

Al doilea proiect este o casa moderna, cu un aspect exterior foarte atragator. La interior, casa dispune de un spatiu deschis foarte generos, care cuprinde sufrageria, diningul si bucataria, precum si de trei dormitoare, o baie si o toaleta de serviciu. La toate acestea, se adauga o frumoasa terasa in spate si un garaj pentru o masina. Suprafata utila a casei este de 181 metri patrati, iar pretul la cheie este de circa 95.000 euro.

Ultimul exemplu pe lista este o casa cu o suprafata utila de aproape 100 de metri patrati. Este o casa cu acoperis plat si un design modern, cu fatade de o parte si de alta, personalizate de insertii de piatra si lemn, deschise spre exterior prin ferestre si usi glisante generoase. Spatiul este impartit in mod practic intre camerele de zi, living, sufragerie si bucatarie, situate pe o parte a casei, si trei dormitoare amplasate in jumatatea cealalta. Toate incaperile sunt conectate la exterior, iar o terasa superba in spate este spatiul perfect de relaxare. Pretul estimativ urca cu putin peste 48.000 de euro.