Proiecte de case pe un singur nivel

Primul proiect ales are o suprafata construita de 139 metri patrati, in timp ce suprafata utila este de 113 metri patrati. In ceea ce priveste impartirea, casa dispune de doua bai, trei dormitoare, o bucatarie si o sufragerie spatioasa care cuprinde si un semineu. Pretul in stadiul semifinit este de circa 21.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la aproximativ 61.000 euro.

Urmatorul proiect este o casa cu suprafata construita de 235 metri patrati si suprafata utila de 197 metri patrati. Planul de mai jos propune trei dormitoare si doua bai, care se alatura unui spatiu deschis care cuprinde livningul si bucataria. Casa dispune, de asemenea, de un garaj pentru doua masini, precum si de o terasa, cu acces din sufragerie si din dormitorul matrimonial. Pretul la rosu pentru aceasta locuinta este de 35.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la 108.000 euro.

Ultima casa are o suprafata construita de 85 metri patrati si o suprafata utila de 61 metri patrati. In ceea ce priveste costurile, pretul la rosu este de 15.000 euro, iar pretul la cheie de 34.000 euro. Impartirea este una potrivita pentru un cuplu. Astfel, casa dispune de un living, o bucatarie, o baie, un vestibul, dormitor, un spatiu tehnic si un hol mare, care face legatura intre ele.