Cum arată casa Andreei Tonciu

 

Andreea Tonciu si sotul ei au locuit intr-o vila estimata undeva la 250.000 de euro inca de cand s-au cuplat si bruneta a ramas insarcinata. Cei doi au stat cu parintii vedetei o buna perioada, aveau tot confortul, iar etajul le apartinea in totalitate.

Cand a venit pe lume micuta Rebecca, parintii Andreei i-au sprijinit enorm. Bunica a crescut-o pe micuta, astfel incat ambii parinti au putut sa-si traiasca viata ca doi tineri indragostiti, sa iasa la distractii si sa plece in vacante.

Andreea a declarat de mai multe ori ca mama ei o ajuta enorm cu fetita, in plus, Maria Tonciu nu o punea nici sa faca curatenie pe vedeta, nici mancare.
Cu toate acestea, spre surprinderea tuturor, Andreea si sotul ei au decis sa plece din casa parinteasca si sa locuiasca singuri. Cei doi s-au mutat din vila imediat dupa perioada in care erau in certuri si voiau sa divorteze, dupa cum a declarat chiar bruneta.

„Ei voiau sa-si faca o casa, aveau proiectul, banii, dar pana la urma au ales sa stea la apartament cu 3 camere vizavi de casa parintilor Andreei. Au ales aceasta varianta sa fie aproape totusi de bunicii Rebeccai in cazul in care au nevoie de ajutor in ceea ce priveste micuta. Cei doi locuiesc cu chirie din cate spun ei, pentru ca isi doresc sa-si faca vila. Sau cel putin cand s-au mutat acolo au platit chirie, probabil ulterior au cumparat locuinta. Nu le e usor, dar incearca sa vada cum e sa locuiasca doar ei 3”, sustin surse din anturajul celor doi soti.


 

 

 

 

Sursa: wowbiz.ro