Cum arata casa in care Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman locuiesc

Criss Ciobanasu si Vlad formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri ale momentului, cei doi indragostiti fiind adorati de o multime de adolescenti din Romania.

Cei doi au mărturisit că urmează să devină soț și soție, însă cererea a fost puțin complicată pentru Vlad care, deși a pregătit o surpriză frumoasă pentru iubita lui, lucrurile nu au decurs conform planurilor.

Criss si Vlad au reusit sa stabileasca o relatie foarte frumoasa cu fanii lor prin intermediul blogului lor si al conturilor de pe retelele de socializare. Criss le-a oferit prietenilor virtuali o fotografie facuta in deja celebra mansarda in care cei doi locuiesc. Fanii au incantati sa afle ce fac idolii lor atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor.

Numarul mare de like-uri primit de imaginea in care Criss il surprinde pe Vlad jucandu-se dovedeste ca cei doi sunt apreciati de o multime de tineri.

„Pentru că ne petrecem din ce în ce mai mult timp unul în preajma celuilalt am hotarat să ne mutăm în mansardă. Mansarda noastră. Şi ce e foarte important e că mansarda noastră a fost amenajată chiar de noi. Am aranjat exact aşa cum ne doream şi am creat spaţiul pe care îl visam amândoi”, spunea Vlad anul trecut.

Uite cum arată mansarda în care locuiesc: