Liviu Vârciu i-a cumpărat apartament fiicei sale

Ce nu face un tată pentru bucuria copiilor lui? Liviu Vârciu a demonstrat că nu se uită la bani atunci când vine vorba despre fiicele sale. Celebrul artist a anunțat că îi cumpără apartament Carminei, după ce aceasta s-a mutat în București. Iată cum arată locuința de lux!

Un tată ca el să tot ai! Liviu Vârciu a demonstrat de nenumărate ori că este un părinte modern, care-și susține fiicele în orice clipă a vieții. De curând, simpaticul cântăreț a reușit să o ia complet prin surprindere pe fata lui cea mare, Carmina, cumpărându-i un apartament.

Obișnuit să-și țină fanii de pe rețelele de socializare la curent cu orice noutate din viața lui, Liviu Vârciu le-a împărtășit internauților o mare bucurie, atât pentru el, cât și pentru fiica lui cea mare.

Artistul a postat mai multe filmulețe pe Instagram în care se înfățișa alături de fiica lui Carmina, aceștia aflându-se în apartamentul în care o să locuiască superba tânără. Cu această ocazie, Liviu Vârciu a dezvăluit că îi cumpără locuința luxoasă, deoarece fata lui se mută în Capitală.

„Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament. Să vedem și cu prețurile că am înțeles că sunt bune în zona asta. Vrei în zona de Nord, tata? Știi cât e un apartament aici? Meriți! Îi ia tata!”, a spus Liviu Vârciu la InstaStory.

Imagini spectaculoase cu locuința de vis
În continuare, artistul s-a ținut de cuvânt și le-a prezentat fanilor cum arată apartamentul din zona Pipera și pe interior. Așa cum probabil vă așteptați, acesta nu este unul oarecare, ci unul de vis, luxul fiind vizibil în orice colț al încăperilor.

„Ce-ți trebuie? Televizor? Dar tu unde gătești? Nu gătești? Wow! Pipera… Și aici baia. Să înțeleg că ai făcut doar tu duș aici, nu? S-a îngrășat tac-tu! (…) De la păpuși 👧🏻 la apartament 🏢🙈🙈🙈”, a continuat artistul pe Instagram, scriind în dreptul clipului video că păpușile de odinioară au fost înlocuite cu apartamentul.