Cum arată casa Elenei Gheorghe

Solista este mandra de apartamentul ei, un duplex pe doua niveluri pe care l-a mobilat dupa gusturile ei si ale sotului.

Locuinta care, conform unor surse din anturajul solistei, a costat in jur de 300.000 de euro este un duplex, foarte spatios, situat intr-un complex rezidential de lux.

Acolo, fiul vedetei, Nicholas, si varul lui, Lucas, se simt ca pe terenul de fotbal si incing adevarate meciuri, spre disperarea Elenei care isi imagineaza odata cu fiecare sut ca urmatoarea “victima” a mingii va fi unul dintre obiectele ei decorative preferate.

„Apartamentul are cinci camere, trei bai si o terasa imensa unde am putea amenaja si o mini cafenea (rade)”, a declarat cantareata pentru WOWbiz.ro.

In plus, pe bloc, interpreta hit-ului „Jumatate” are o terasa mare, cu gazon, unde se poate duce sa se bronzeze in voie, fara sa fie deranjata.

Interesant este ca frumoasa vedeta nu a apelat la un decorator profesionist cand si-a mobilat casa, fiecare obiect, de la dulapuri, tablouri, tapet, mese si aragaz, pana la ramele pozelor fiind ales de ea si de sotul ei.

Perfectionista fiind, vedeta a cautat cateva saptamani o canapea pe gustul ei, o masuta si cateva rame pentru poze, iar cand a reusit sa le gaseasca le-a asezat armonios in incaperea de langa living.